Hoi!

Over enkele dagen breekt alweer een nieuw jaar aan. Voor mij komend jaar ook iets nieuws. Niet zozeer het blog, maar wel deze site, voor dit blog. Ik liep er al een tijdje over na te denken, om mijn wordpress.com blog over te zetten naar een eigen domein. Gisteren, 28 december heb ik dan de knoop doorgehakt en gekozen waar ik mijn domein ging aanmaken. En nu is het zo ver. Mijn eerste post hier. Op de pagina ‘over mij & dit blog’ kun je er meer over lezen, als je niet bekend bent met mijn vorige blog (www.craftjunkiemirjam.wordpress.com). En verder kun je weinig anders doen dan geduldig wachten tot maandag 2 januari 2017, wanneer hier de eerste gewone post online hoort te komen!

Voor nu wens ik iedereen een goede jaarwisseling! Tot volgend jaar!
Liefs,

Mirjam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *