Shoplog #2 Engeland 2017

Ha allemaal,

Het was eigenlijk de bedoeling dat dit berichtje vorige week al online zou komen, maar ik had die donderdagmiddag niet zoveel zin om een berichtje te schrijven, dus kwam er vorige week vrijdag geen berichtje online. Vandaag dus wel, over alle spulletjes die ik de afgelopen zomer in Engeland kocht…

Dit is een overzichtsfoto van de dingen die ik kocht tijdens mijn Stationery Crawl in Londen. Ik kocht namelijk nog wel iets meer, maar dat heb ik in één van mijn weeklies al laten zien. Allereerst kocht ik bij de Paperchase een pak scrappapier, er zaten ook alfabetstickers bij, dus die kon ik echt niet laten liggen. Ook kocht ik er stickers met cactussen en flamingo’s en het notitieboekje met de vogels.

By Rymann stationery kocht ik een blauwe Leuchtturm 1917, die functioneert als mijn ‘long term goal’ journal. Ik houd er in bij welke LEGO sets ik heb, welke bladzijdenummers ik in mijn Bible Journaling Bijbels al heb volgemaakt en nog wat andere dingetjes.

Mijn favoriete aankoop is toch wel de vulpen. Zo’n drie jaar geleden had ik die al zien liggen in het winkeltje bij het Sherlock Holmes museum. Omdat ik destijds een heel arme student was heb ik hem toen laten liggen. Toen ik de keer erna mét geld kwam, waren de vulpennen nergens te vinden. En de afgelopen zomer ging ik met niet al te veel hoop er naar toe en ja hoor, ze hadden wel twee soorten! Ik vond de zwarte het mooist. Ik schrijf nu vrijwel niet meer met een andere pen. Zelfs mijn bullet journal houd ik bij met een vulpen, want het drukt niet door. Dingen die ik in moet kleuren doe ik echter nog wel met fineliners, omdat het anders uitloopt.

Het viel mijzelf heel erg mee wat ik had gekocht, maar misschien kwam dat ook omdat ik in Woking al aardig wat had gekocht 😉

Wat vind jij het allerleukste van de dingen die ik heb gekocht? Laat het me weten in een comment!

Liefs,

Mirjam

Eén gedachte over “Shoplog #2 Engeland 2017”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *