Bullet Journal #16 Project graduation

Een tijd geleden vond ik op Pinterest een mooi voorbeeld van Projecten verwerken in je Bullet Journal. Het leek mij leuk om ook zo’n mooi projectspread te maken, ik kon alleen zo gauw geen project verzinnen. Tot mijn oog viel op de afstudeergids van school. Natuurlijk: mijn eindassessment en portfolio.Ā 

Deze week hoop ik mijn basisschoolstage te gaan uitvoeren. Als ik het verslag heb ingeleverd en het word goedgekeurd, mag ik mijn eindgesprek gaan aanvragen en afstuderen. Het is echt nog maar een kwestie van weken dus šŸ™‚ Maar er moet ook nog aardig wat gebeuren voor het portfolio, gelukkig heb ik een overzichtelijke bladzijde in mijn Bullet Journal staan van het project:

Zo’n overzicht helpt mij echt, ik hoef nu niet elke keer mijn schoolgids erbij te pakken om te zien wat ik nog moet doen. Ook kan ik kleinere taken makkelijk afvinken door hokjes te tekenen. In het ‘Notes’ gedeelte kan ik zaken opschrijven die mij te binnen schieten als er geen computer of iets dergelijks in de buurt is waar ik aantekeningen op kan maken.

Bij mijn eindgesprek moet ik ook een voorwerp meenemen wat mij vertegenwoordigt, ik heb hier al iets voor gekozen. Maar ik zal dat pas onthullen als ik het gesprek heb gehad. Je mag natuurlijk altijd raden wat het toch zal zijn.

Zoals je ziet moet er nog aardig wat gebeuren, maar als je eenmaal begonnen bent aan de taken, worden het er als het goed is vanzelf minder!

Ik ben zelf echt trots op de spread, ik vind hem er echt mooi Ć©n overzichtelijk uit zien. Ik ga maar gauw op zoek naar een nieuw project zodat ik nog zon spread kan tekenen šŸ˜‰

Liefs,

Mirjam

EĆ©n gedachte over “Bullet Journal #16 Project graduation”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *