Weekly #4 Koud + give away

Hoi!

Welkom bij mijn vierde weekoverzicht. Deze is van de afgelopen week. Een week waarin ik allemaal leuke dingen deed. Enne… ik heb deze week ook een give away, lees dus snel verder!

Al voordat ik deze blog begon wist ik het: elke maand ga ik iets weggeven. Dat kan zijn in de vorm van een give away (zoals nu) of een Freebie (die iedereen kan downloaden). Deze maand is het een give away… er maakt dus 1 iemand kans op (en zo druk bezocht is mijn blog niet, dus je maakt best wel veel kans ;-)). Ik hoop dat je nu wel een beetje nieuwsgierig bent, nou, hier komt het wat je kunt winnen:

Misschien denk je nu wel: huh, wat is dat? Nou… het is iets meer dan een meter washi tape. Ik ben bezig om al mijn washi tapejes om van die plasticjes te doen, waar men ook borduurgaren omheen doet. Het neemt minder ruimte in als je het meeneemt en je kunt het makkelijker opbergen op een manier dat je sneller overzicht hebt over welke soort tapejes je hebt. Ik wikkel dan de tape hierom heen. Dit is een tape met boeken, die ik speciaal aanschafte voor mijn Bullet Journal (boekenlijst). Maar je kunt er natuurlijk ook andere dingen mee versieren. Als je bijvoorbeeld een boek cadeau geeft aan iemand bijvoorbeeld. Omdat dit een groot rolletje tape was, bleef er veel van over. Daarom ga ik dus zo’n spoeltje met tape weggeven aan een willekeurig iemand die een reactie onder deze post achter laat. Dus dat is het enige wat je hoeft te doen en dan maak je automatisch kans op dit tapeje.

Zo, dan gaan we nu over tot mijn weekverslag.

Ik heb deze week wel vijf van de zeven dagen al mijn dagdoelen gehaald. Ook een groot deel van de weekdoelen is behaald. Er stond ook 5 blogs plannen, daar ben ik nu (zaterdagavond) nog mee bezig ;-)) Al met al een goede week!

Maandag was een feestelijke dag. Mijn oudste broer werd 30! Hij had nog vuurwerk over van Oud & Nieuw (dat was heel duur volgens mij en omdat het mistig was vond hij het jammer om het toen af te steken). Hun hele buurt kwam ’s avonds om half 7 kijken toen hij het af ging steken. Ik houd zelf niet zo van vuurwerk, maar ik moet toegeven: dit was echt heel erg mooi! De foto is met mijn mobiel gemaakt, daarom is-tie niet zo mooi, maar het geeft wel een leuk beeld!

Dinsdag besloot ik een foto te maken van de sneeuw die (nog steeds) bij ons voor op het grasveld ligt. Hebben jullie ook meteen een idee van hoe het eruit ziet waar ik woon! De foto is lekker met tegenlicht gemaakt, nadat ik door mijn vader was opgehaald van station Ede-Wageningen. Dinsdag was namelijk een dramadag wat betreft de trein 😉

Woensdag was ik heel erg moe (ik ben de afgelopen week bijna iedere dag om 4 uur wakker geworden en daarna niet meer kunnen slapen), maar deze uitspraak van een leerling van mij maakte heel erg veel goed. Ik vond het prachtig dat een 13/14 jarige zoiets zegt!

Donderdag was het mooi weer! Ik was lekker vroeg klaar met werken en besloot een foto te maken vanuit de trein. Thuis heb ik mijn kamers (slaapkamer + hobbykamer, ik ben verwend, weet ik) schoongemaakt en een dutje gedaan, ik was zo moe. Ook ging ik naar de bibliotheek.

Zoals ik zei was ik donderdag naar de bieb geweest. Ik leende onder andere dit boek. Nadat ik de films had gezien vond ik dat ik de boeken wel moest lezen. En wow, na twee bladzijden was ik al echt gegrepen door het verhaal. Ik had vorige week ook een serie gehaald bij de bibliotheek en met heel erg veel moeite heb ik mij tot de honderdste bladzijde geworsteld, maar ik vond het helemaal niet interessant. Volgens de achterkant was het verhaal nog beter dan the hunger games. Nou… mooi niet. Ik was donderdagavond begonnen, had twee of drie hoofdstukken gelezen, maar vrijdag heb ik dit boek uitgelezen. Ik heb namelijk twee treinreizen naar Gouda gemaakt. De eerste voor mijn werk. Ik was daar om 2 uur klaar en om 8 uur had ik een verjaardag, ook in Gouda. Ik had geen zin om de hele tijd in Gouda rond te hangen en ben dus even naar huis gegaan. Toen had ik lekker veel tijd om te lezen en was het boek zo uit. Ik heb zelfs nog een ander boek (gedeeltelijk) gelezen, over orde houden, want dat moet ik nog een beetje leren 😉

En tadaah! Een selfie. Ik heb zaterdag geschaatst! Wel 3 rondjes, maar ik heb geschaatst. Normaal vind ik schaatsen altijd 5 minuten leuk en dan niet meer. Nu vond ik het nog wel leuk, maar het ijs kraakte best wel en dat vond ik een beetje eng. Maar later bedacht ik: ijs kraakt altijd een beetje. Nou ja, als het deze winter nog een beetje kouder wordt, weet ik dat ik schaatsen helemaal niet zo stom als dat ik denk dat ik dat vond (logisch hè?). Verder ben ik naar de kapper geweest, heb wat spulletjes gekocht (boeken van m’n kerstpakket: VVV bonnen) en heb heel hard gewerkt aan de deken van mijn tante. Alle draadjes zijn ingestopt en ik ben al op de helft met de eerste keer ‘omhaken’.

En dit is dan weer het einde van dit weekverslag. Hoe was jou week? Laat het me weten in een reactie! Je maakt dan dus meteen kans op de washi tape! (Ja, beter een keer teveel gezegd) In mijn volgende weekly maak ik de winnaar bekend!

Liefs,

Mirjam

7 gedachten over “Weekly #4 Koud + give away”

 1. Ah fijne week, en leuk dat je hebt geschaatst! Ik heb niet geschaatst (bummer). Hunger games waren echt leuke boeken! Ik heb ze in het engels gelezen en daarna pas de films gezien. Mooie quote trouwens!

 2. klinkt als een heerlijke week! Mijn week was iets minder fijn en de weken die volgen zullen ook niet altijd even fijn worden..
  ik heb niet geschaatst niks voor mij haha.
  Je hebt me geïnspireerd met je bullet journal en ben er zaterdag mee begonnen dus als je nog tips hebt!

  liefs Meia

  1. Ha Meia,
   Dank je voor je reactie 🙂 Ik hoop dat je, ondanks dat het leven je niet altijd mee zit een goede tijd mag hebben!
   Wat leuk dat je ook een Bullet Journal hebt. Op vrijdag post ik hier meestal meer over (alleen aankomende vrijdag niet, haha), dus daar kun je kijken voor tips. Op internet (vooral Pinterest) is ook veel te vinden. En het belangrijkste is dat je de dingen gebruikt die voor jou werken. Veel plezier ermee! Laat maar weten als je vragen hebt!

   1. IK lees wekelijk je blogs hoor. weet alleen nooit goed wat ik moet reageren haha!
    ja 3 keer in 10 dagen tijd naar het ziekenhuis is een beetje veel maar ik klaag niet en het komt altijd weer goed!
    ja pinterest is mijn vriend heb er inderdaad al veel gevonden! gaat zeker goed komen!

 3. Wat ik me nu afvraag, ik kan ze helaas niet lezen: welke dagdoelen en weekdoelen stel je jezelf? En voel je je dan niet opgejaagd omdat je ze moet halen?

  1. Mijn dagdoelen en weekdoelen zijn meestal de dingen die ik die dag/week af wil/moet hebben. Soms zijn er deadlines van school en soms zijn het gewoon deadlines voor mezelf. Ik schrijf zelfs ontspanningsdingen op het lijstje (zoals haken of tekenen) om zo het psychologische effect te creëren dat ik een productieve dag heb gehad. Opgejaagd heb ik me eigenlijk nog nooit gevoeld, maar ik probeer natuurlijk zo haalbaar mogelijke doelen te halen. En het helpt me heel erg, zeker nu ik aan het afstuderen ben, mijn leven word er behoorlijk gestructureerd van 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *