Handlettering #4 Sherlock quotes

Hoi!

Zoals ik in een eerder berichtje schreef ben ik dol op Sherlock Holmes. Ik lees graag de verhalen en kijk verschillende films/series die erover gaan. Het is echt een icoon in de Engelse cultuur en dat is een van de redenen dat ik het zo leuk vind. Ik heb vandaag een viertal quotes die ik wil laten zien. 

Deze quote maakte me echt wanhopig. Ik heb hem wel minstens 10x geprobeerd te schrijven. En iedere keer schreef ik indefinate in plaats van indefinite. Heel ergerlijk. maar ja, eigen schuld, want dit zijn weer ‘freestyle’ (dus direct met fineliner en zonder het voor te schrijven met vulpotlood). Deze quote vind ik erg gaaf. Hij is heel logisch. Als je altijd maar in twijfel zit, dat kan super vervelend zijn. De waarheid doet soms pijn, maar is wel het beste.

Deze quote is van de Sherlock BBC serie. Het wordt gezegd in de eerste aflevering door een taxi chauffeur die Sherlock uitdaagt om een haast onmogelijke keuze te maken.

En dit is denk ik wel mijn favoriete quote van Sherlock. Dit is er eentje die ook echt uit het boek komt (net als de eerste trouwens)! Ik vind hem trouwens zelf ook erg goed gelukt. Dat freehand style bevalt me wel!

De laatste is weer een quote van de BBC serie. Ik ben het er niet helemaal mee eens, sentiment kan best wel goed zijn. Maar in sommige situaties lost sentiment/emotie inderdaad niks op en moet je hard zijn.

Even een overzicht van alle quotes op de bladzijde. Ik vind het er erg leuk uitzien zo!

Welke vind jij het leukst en waarom?

Liefs,

Mirjam

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *