Bullet Journal #1 2017 – jaardoelen

Hoi!

Het jaar is nog maar net begonnen en daarom wil ik je iets vertellen over mijn jaardoelen. Voor degenen die mij al langer volgen is dit niet echt nieuwe informatie, maar ik zal mijn Bullet Journal toch even kort toelichten.

Bullet Journalen

Ik maakte altijd al wel lijstjes en planningen, maar in mei 2016 kwam ik achter een super leuk systeem. De Bullet Journal. Het idee hierachter is dat je een boek hebt waarin je je planningen maakt, lijstjes en alles in één boek. Ik vind zelf dat er niet echt regels zijn, maar dat je het vooral aanpast naar hoe het voor jou werkt. Natuurlijk kon ik, met het gat in mijn hand, het niet nalaten om een echte Rhodia dotted grid notebook te kopen. En nu voor het nieuwe jaar heb ik de, iets goedkopere, maar nog hippere Leuchtturm 1917.

Bingo Een van de dingen die ik had bedacht had voor mijn Bullet Journal was een Bingo. Gewoon een set van 24 doelen (en een vrij vakje) die ik in 2016 wilde behalen, dit had ik al sinds 1 januari 2016 op een los blaadje staan, maar kon meteen in mijn Bullet Journal. Toen 2017 steeds dichter bij kwam verzon ik allerlei nieuwe doelen. Het waren er zoveel dat ik maar drie Bingo’s ervan heb gemaakt. Vandaag laat ik je de eerste zien, met ‘life goals’. Hier is al een berichtje over verschenen op mijn vorige blog, maar ik vond het zo raar om hier meteen met de tweede Bingo binnen te vallen. De andere twee Bingo’s komen volgende week en de week erna!

Belangrijkste doelen

  1. Afstuderen. Onbetwiste nummer 1.
  2. €5000 euro sparen. Ik wil graag zelf een auto kopen en in 2018 (ja, dat duurt nog lang, weet ik) een rondreis door Amerika maken. Dus sparen is wel een noodzaak dan.
  3. 40 keer gaan zwemmen, ik merk dat het echt goed is voor mijn rug, dus dat moet ik zeker blijven doen.
  4. Snowboarden of skiën, ja dit jaar wil ik het echt doen! Vorig jaar was het ook mijn doel, maar het is helaas niet gelukt.
  5. Mijn studieschuld afbetalen. Ik heb best wel het een en ander geleend en zodra ik afgestudeerd ben kan ik dat gaan afbetalen.

En, heb jij ook nog doelen voor dit jaar? Of laat je alles maar over je heen komen?

Liefs,

Mirjam

Eén gedachte over “Bullet Journal #1 2017 – jaardoelen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *