Haakperikelen #6 Ledikantdekentje

Ha allemaal,

Het dekentje dat ik in deze post laat zien heb ik al eerder laten zien, namelijk op 11 januari. Maar toen was ik nog maar net begonnen. En die versie heb ik ook nog weer uitgehaald, want hij was te breed. Maar nu is de nieuwe versie wel af!En ik heb hem in een record tijd gehaakt! Ik begon hier namelijk mee op donderdagochtend 26 januari 2017 en maakte hem gisteren, op 14 februari af. Ik ben er slechts 19 dagen mee bezig geweest. Dat komt omdat ik veel in de trein gehaakt heb. En, zoals je wellicht weet, reis ik nogal veel met de trein, minstens 6 uur per week. En soms zelfs 8! Ik ben één keer aangesproken door iemand, die bewonderend zei dat ik het ongelooflijk snel kon. Verder zag ik mensen weleens kijken, maar goed, daar trek ik mij niet zoveel van aan.

Hoog tijd om het dekentje te laten zien. Zo is-tie van de zijkant:

En zo ziet-ie eruit van bovenaf:

Het patroon is de v-stitch (echt super simpel) en ik haakte met haaknaald nummer 3. Ik gebruikte katoen van scheepjes en mijn moeder betaalde 😉 Nu hebben we een mooi sprei voor het bedje waar mijn neefje en nichtje weleens in slapen!

Liefs,

Mirjam

Eén gedachte over “Haakperikelen #6 Ledikantdekentje”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *