Doodling #1 Schattige schaapjes

Hallo šŸ™‚

Vorig week was ik aan het Bijbel Journalen bij Lukas 15. Het verloren schaap. Ik had al een mooie tekst gehandletterd, maar wilde er schaapjes bij tekenen. Ik zocht op internet naar ‘sheep doodles’ en vond heel schattige voorbeeldplaatjes. Met behulp daarvan ben ik zelf aan de slag gegaan.

Ik oefende een hele bladzijde in mijn handlettering, en sinds die dag ook doodling boek. Het was echt leuk om doodles te maken van de schaapjes, ze waren heel erg schattig! Daarom wil ik deze bladzijde graag aan jullie laten zien. Ik bedoel, zoveelĀ cuteness kan ik jullie gewoon niet onthouden!

En als bonus ook de Bijbel Journaling bladzijde. Krijgen jullie er lekker twee te zien deze week. Ik heb een schaapje gedaan wat omgevallen was, als het ‘verloren schaap’. Maar ook dat schaapje wordt gevonden en kan weer vrolijk in de wei huppelen.

Wat vinden jullie ervan?

Liefs,

Mirjam

EĆ©n gedachte over “Doodling #1 Schattige schaapjes”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *