Bijbel Journaling #9 Handelingen 17 – gemaakt om Hem te zoeken

Vandaag laat ik jullie de laatste uitgelichte foto zien uit de ‘Dichtbij God’ challenge. Eentje die heel eenvoudig is, maar ik vind hem juist om zijn eenvoud erg mooi.Ā 

In Handelingen 17 is Paulus op de Areopagus. Hier gaat hij in gesprek met de mensen uit Athene en vertelt hen over God. In vers 26 stond dat God de mensheid heeft gemaakt om Hem te zoeken. Dat is de tekst die ik handletterde in de Bijbel. Ook de tekst: ‘In Hem bewegen wij’ vond ik aanspreken. Ik zag bij Marjolein van Marjoleinscreations, dat zij ‘golfjes’ had gebruikte bij dit gedeelte. Ik vond het wel passend. En daarom heb ik dat als achtergrond gedaan.

Allereerst maakte ik de achtergrond, omdat ik niet zoveel ging verven, heb ik maar een laag gesso aangebracht. Ik mengde de kleuren, totdat ik vond dat ik een mooie kleurencombi had, dat vond ik zelf tenminste šŸ˜‰ Vervolgens wachtte ik tot dit droog was en toen letterde ik eroverheen. Uiteindelijk heb ik er nog twee stukjes washi tape opgeplakt, dat doe ik de laatste tijd steeds vaker. Dat is maar goed ook, want ik heb officieel voor mijn hele leven genoeg washi tape denk ik šŸ˜‰ Ook deed ik een paperclipje met een bijpassend lintje bovenaan, maar die is helaas van de foto gevallen.

Liefs,

Mirjam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *