Shoplog #1 Tripje Veenendaal

Hoi!

Ik twijfelde een beetje over de inhoud van het berichtje van vandaag. Ik wilde eerst reviews schrijven van glutenvrije producten op de dagen dat ik geen haakwerkje heb om te laten zien. Maar dat vond ik niet zo leuk. Maar, gisteren ben ik naar Veenendaal gefietst en kocht ik daar wat leuks, van het geld wat ik verdiende met het verkopen van kaarten. Kijk je mee?

Het ‘vervelende’ aan nieuwe spullen is dat overal omheen plastic zit en je het vrij lastig op de foto krijgt. Vooral als je het snel wilt doen om toch nog maar een berichtje te hebben voor de volgende dag. Maar goed, hier is de foto van mijn nieuwe aanwinsten.

Ik kocht eigenlijk vooral dingen met de gedachte in mijn achterhoofd dat ik ze voor Bible Journaling wilde gebruiken. Daarom belanden er vooral paperclips in mijn mandje. Ik had al wel paperclips, maar allemaal van die saaie, zilveren. Nu is natuurlijk de vraag wat ik met zoveel blauwe, rode en zwarte paperclips moet, maar daar vind ik vast wel een bestemming voor. Ook kocht ik klemmetjes, die maken de Bijbel wel dikker, maar lijken me wel erg leuk om te gebruiken. ook kocht ik veertjes. Eentje stopte ik bij een gedeelte wat ik al gejournaled had, namelijk Psalm 91. Ook kocht ik stickers en paperclips in de vorm van sterretjes en pijltjes. Ik zag nog meer leuke spulletjes, maar voelde niet de directe noodzaak om ze te kopen. Ik kocht al dit leuks bij de Pipoos in Veenendaal. En omdat ik toch zo’n eind gefietst had, kocht ik ook meteen twee nieuwe ‘prekeningenboeken’ bij de Boekenvoordeel aldaar. De eerste heb ik namelijk afgelopen zondag volgemaakt. Superleuk, nu begin ik op mijn verjaardag met een nieuw boek.

Zo. Dat was mijn eerste shoplog. Er zullen er vast wel meer volgen, want ik koop nu eenmaal graag nieuwe spulletjes. En wellicht zal ik ook een ‘cadeautjeslog’ schrijven, waarin ik alle cadeautjes laat zien die ik heb gekregen (haha, ik verwacht nogal wat van mijn verjaardag).

Liefs,

Mirjam

Eén gedachte over “Shoplog #1 Tripje Veenendaal”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *