Sorry + winnares give away

Hoi allemaal,

Ik kom even sorry zeggen. Hoewel ik eigenlijk niet echt spijt heb. Ik kom eigenlijk meer uitleggen waarom er maandag geen weekly was en waarom er vanmorgen ook geen blogpost had, hoewel ik wel iets bedacht had voor vandaag. Maar dat komt volgende week wel weer! 

Afgelopen zaterdag/zondag ben ik ziek geworden. Zaterdag was er nog niet heel veel aan de hand, ik had heel erg hoofdpijn. ’s Avonds zijn we nog als gezin uit eten geweest, ter ere van mijn moeders verjaardag en ging het wel. Ik heb heerlijk gegeten, ze maakten alles apart voor mij klaar, zodat er geen kruisbesmetting zou plaatsvinden (het was een wok/grill restaurant). Zondagochtend, toen ik wakker werd, voelde ik me ook wel oké. Ik had nog wel hoofdpijn, maar ben gaan Bijbel Journalen. Toen we eenmaal gingen ontbijten voelde ik me al niet zo lekker meer en na het eten was ik echt misselijk. Ik heb thuis geluisterd naar de dienst (geen prekening helaas) en erna heb ik overgegeven. Heel even schoot de gedachte door mijn hoofd: zouden er dan toch gluten bij het gekomen zijn? Maar omdat er meerdere familieleden van mij buikgriep hadden (gehad) denk ik niet dat dat het geval is geweest. Dan zou ik al veel eerder ziek zijn geworden.

Maandag was ik ook nog ziek. Gisteren was ik min of meer beter, maar nog steeds heel slap. Ik voel me nu ook weer iets beter, maar ik ben nog steeds erg moe en moet niet teveel tegelijk doen. Ik heb ook niet zoveel zin om nu de weekly te gaan schrijven, maar ik zal wel de winnaar van de give away bekend maken. Dat is niet zo moeilijk, er was een reactie onder de post. Van Luna. Stuur je me een mail met je adres? Dan stuur ik de paperclips naar je op en ben je vrij wat je ermee doet 😉 Dat mag naar craftjunkiemirjam@gmail.com

Een fijne dag nog!

Liefs,

Mirjam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *