Cadeautjes #1

Eigenlijk was het de bedoeling dat deze post zo’n twee weken eerder online kwam, want inmiddels is het al 3,5 week geleden dat ik jarig was. Maar door ziekte en dergelijke is er wat vertraging in gekomen. Het geeft niet, ik vind het zelf nog steeds leuk om te laten zien wat ik allemaal cadeau heb gekregen. Toen ik alles verzamelde voor de foto voelde ik me weer intenst dankbaar voor al het leuks dat ik kreeg. 

En ik ben nog wat cadeautjes vergeten. Zo kreeg ik van mijn ouders ook nog een boek met glutenvrije recepten, van Anna Laura kreeg ik nog haar handletteringboekje, wat ze voor Huis van Belle maakte en ook kreeg ik een VVV bon. Maar in mijn weekly heb ik al verteld hoe ik deze besteed had.

Van mijn ouders kreeg ik het notitieboek met ‘Amazing Grace’, Waterverf van Winsor & Newton en de achterste stapel Washi tapejes.

Van mijn broers en schoonzussen kreeg ik geld, ze hadden allebei best wel drukke/hectische weken gehad, dus kon ik zelf iets leuks kopen. Op 28 februari ben ik met Anna Laura wezen winkelen in Utrecht. Ik kocht daar penselen, verschillende soorten paperclips en stickers. Ook kocht ik acrylverf. Dat was de besteding van dat geld 😉 Ik vond dat die dingen daarom in de cadeautjes blog hoorden.

Van Anna Laura kreeg ik ook nog het notitieboekje waar mijn naam opstaat, de voorste stapel washi tapejes (oranje en zilver) en de paperclips met hartjes. Die heb ik inmiddels al twee keer laten zien in een Bijbel journaling bladzijde.

Van andere vriendinnen kreeg ik het boek ‘onversneden christendom’ van C.S. Lewis. Ik heb een dagboek met allerlei stukjes uit de boeken van Lewis en daarom wilde ik heel graag ‘mere christianity’ hebben. Mijn vriendinnen konden hem alleen zo gauw niet in het Engels vinden, maar dat geeft niks. Nederlands is ook best wel fijn. Ook kreeg ik de super toffe fineliner set van Faber Castell. En een VVV bon.

Van een vriend kreeg ik de groene gelatos krijtjes. Gelatos krijtjes zijn zó fijn 🙂

En dat waren alweer mijn cadeautjes. Als bonus nog een foto van alle kaarten die ik kreeg:

Alleen de bovenste kaart is niet een kaart die ik voor mijn verjaardag kreeg, maar dat lijkt me wel logisch. Mijn jongste schoonzus en ik maken dus kaarten en in november kregen we de opdracht om 100 geboortekaartjes te maken. De baby is geboren, dus kregen we een kaartje van eigen deeg 😉

De kaarten blijven waarschijnlijk nog wel een poos in het kaartenrek zitten. Waarschijnlijk tot de kerst. Of tot mijn volgende verjaardag.

Liefs,

Mirjam

Eén gedachte over “Cadeautjes #1”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *