Bullet Journal #8 Bijbel Journaling Tracker

Hoi!

Een poosje geleden bedacht ik me dat het wel leuk zou zijn als ik kon bijhouden welke bladzijden ik in mijn Bijbel had gejournaled. En daarom maakte ik een tracker in mijn Bullet Journal.Ā 

Dat was nogal een gedoe. Mijn ESV single column journaling Bijbel heeft namelijk 1340 bladzijden. Dus ik tekende vakjes en schreef nummers tot daar. Ik had best wel een zere arm na afloop. Maar het ziet er best wel tof uit zo:

Op de volgende bladzijde gaat het nog verder. De gekleurde vakjes betekenen dus bladzijden die gedaan zijn. En zelfs daar heb ik een systeem voor bedacht. Aan het begin van mijn Bullet Journal heb ik een jaaroverzicht gemaakt, met alle maanden. Alle maanden hebben daar een kleurtje gekregen en die kleurtjes laat ik hierin terugkomen. De lichtblauwe hokjes heb ik in januari gedaan. De groenblauwe hokjes (het verschil is bijna niet te zien op de foto, in het echt wel iets beter) zijn van februari en de groene vakjes van maart. Wellicht is dit niet een heel zinnige/bruikbare bladzijde. Maar leuk vind ik het wel en dat is ook wat waard!

Dit is dus het jaaroverzicht voorin mijn Bullet Journal. Die wilde ik ook gewoon even showen šŸ˜‰

Wat vind jij ervan? Heel zinloos of juist wel grappig/leuk/mooi?

Liefs,

Mirjam

EĆ©n gedachte over “Bullet Journal #8 Bijbel Journaling Tracker”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *