Haakperikelen #1 Deken voor mijn tante

Hoi!

Degenen die mijn andere blog volgden/volgen weten inmiddels wel dat ik een tweepersoonsdeken aan het haken ben. Maar als je dat nog niet wist, kijk mee! 

Zo ver ben ik nu met de deken, hij is al bijna klaar. En dan heb ik het plan om in 2017 nog een deken te haken. Een eenpersoonsdeken. Ik denk dat het weer dit patroon word, maar een bepaalde steek ga ik vervangen met iets anders. Dus wordt het een beetje mijn eigen patroon.

Ik heb mezelf de maand januari nog gegeven om deze deken af te maken (dat staat tenminste in de maanddoelen). Op moment van schrijven (zaterdagavond 31 december) moet ik nog ongeveer 25 toeren. En ik moet nog een boel draadjes instoppen en er nog een rand van 3-4 toeren omheen maken. Ik hoop dat snel aan je te kunnen laten zien!

Zo, nog even een actiefoto. Want gehaakt moet er wel, wil ik hem deze maand afkrijgen!

Liefs,

Mirjam

Eén gedachte over “Haakperikelen #1 Deken voor mijn tante”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *