Haakperikelen #7 Deken nummer 7

Hoi!

Al een tijdje geleden schreef ik dat ik begonnen was met mijn zevende deken. Vandaag laat ik mijn progress zien van de afgelopen zeven weken. 

Met behulp van de lay out app van Instagram heb ik dit mooie overzicht gemaakt.

De eerste twee foto’s heb ik volgens mij al eens laten zien. De kleurtjes en de eerste week. In het begin ging het nog best wel hard, zo’n vijf à zes toeren per week. Maar de laatste weken schiet het echt niet op. Mijn maanddoel van 30 toeren heb ik al bijgesteld naar 20. En of ik dat ga halen betwijfel ik ook een beetje. Gelukkig heb ik deze week een vrij rustige week, dus misschien lukt het nog wel!

Het is toch altijd weer spannend hoe de kleurtjes uitpakken in een deken, maar ik vind het best wel leuk zo. Wat vinden jullie?

Liefs,

Mirjam

Eén gedachte over “Haakperikelen #7 Deken nummer 7”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *