Bullet Journal #9 Update jaardoelen

Aan het begin van het jaar heb ik een aantal weken achter elkaar mijn jaardoelen/bingo’s met jullie gedeeld. Omdat we nu toch al op een kwart van het jaar zijn (ongelooflijk hè), deel ik graag met jullie hoe ver ik al ben met het behalen van mijn doelen. 

Allereerst mijn life bingo. Hier heb ik al twee doelen van gehaald! Namelijk snowboarden/skiën. Een paar weken terug ben ik, zoals je wellicht weet, met mijn vader een dagje naar Snowworld in Landgraaf geweest. Toen heb ik meteen de provincie Limburg bezocht, wat onderdeel is van een ander jaardoel, dus dat is een beetje twee vliegen in één klap. Het andere doel wat ik behaald heb is 30 dagen geen snoep eten. Een deel van januari at ik geen snoepjes en de hele maand februari niet.

Van deze bingo heb ik al drie doelen gehaald. En ik ben al een heel eind onderweg met nog een paar andere doelen, vooral Bijbel Journaling. Dat komt omdat ik dat bijna iedere dag doe.

Ik heb dus meegedaan aan een challenge van een maand op Instagram, ik heb al mijn washi tape om spoeltjes gedaan (dat was eigenlijk een doel waarvan ik niet verwacht had dat ik hem zou halen) en ik heb inmiddels al twee filmpjes op Youtube staan.

Van de Nerdy bingo heb ik maar 1 doel gehaald. En ik heb een paar doelen veranderd. Op 1 januari verviel namelijk de licentie van het spel ‘Dominion’. Je kunt het nu nog wel spelen via een website, maar niet meer als download. Dus heb ik er maar 50 potjes van gemaakt. Heb ik het uitspelen van Dominion veranderd in een biografie lezen. Ik wilde die er eigenlijk al op zetten aan het begin van het jaar, maar toen dacht ik: maar ik heb er niet zoveel zin in. En toen kwam ik erachter dat ik er voor school een moet lezen, dus toen heb ik dat doel maar veranderd. Ook het bepaalde aantal punten in Dominion halen heb ik veranderd in het afkijken van een serie. Het doel wat ik behaald heb is Sherlock season 4 kijken. Dat was natuurlijk niet zo’n heel moeilijke 😉

Zo. Heb jij ook nog doelen voor jezelf gesteld? En heb je er daar al een paar van gehaald?

Liefs,

Mirjam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *