Favourites #2 Bullet Journaling

Vandaag een post met mijn favoriete materialen én spreads in mijn Bullet Journal. Nou ja, van dat laatste moet je ook weer niet teveel verwachten, ik heb twee bladzijden die ik zelf erg leuk vind en die ik nog niet heb laten zien! Maar eerst de spulletjes… oh, ik houd van spulletjes.

  • Mijn Bullet Journal: Momenteel is mijn favoriete boek de Leuchtturm 1917, dotted (natuurlijk!). In 2017 ben ik in een nieuwe begonnen. Dat is niet deze raspberry kleur, maar een Emerald. Hiervoor had ik een Rhodia, maar dat papier was heel glad en vond ik niet écht fijn werken. Ik twijfel een beetje of ik hierna weer een Leuchtturm wil, ik vind ze wel heel erg fijn, maar dat vind ik ook van mijn Nuuna Notebook, wat ik gebruik voor handlettering. Dat is iets groter en ook een stuk dikker, dus dan gaat het wat langer mee. En dat is voor de prijs wel fijn, want erg goedkoop zijn deze boeken niet 😉
  • Mildliners. Oh, ik had nooit lid moeten worden van de Facebook van Bullet Journal Junkies. Daar zie je zoveel leuke spulletjes. Onder andere deze geweldige markeerstiften. En tja, ik had nog geld op mijn PayPal rekening staan, dus voor ik het wist waren ze van mij. Ze zijn wel heel erg fijn! Ik gebruik ze ook met leren, wat daardoor een stuk leuker wordt, dus het heeft wel voordelen!
  • Wat fineliners betreft heb ik er al heel wat versleten. En iedere keer ontdek ik weer een fijnere fineliner, pun intended. Mijn favoriet van dit moment is de Faber Castell. Voor het invullen van schema’s gebruik ik de F. Voor het tekenen van de schema’s gebruik ik oudere fineliners, omdat ik lijnen trek langs een liniaal en de punt van de fineliners gaat kapot als je dat teveel doet en dan schrijft/tekent hij niet meer fijn. Helaas heb ik dit door schade en schande geleerd 😉
  • En als laatste twee washi tapejes. Deze twee heb ik tot nu toe gebruikt in mijn Bullet Journal. Anderen nog niet. In de Bullet Journal Junkies groep zijn heel veel mensen fan van washi tape, maar ik weet niet echt hoe ik het in mijn Bullet Journal kan gebruiken. Maar deze twee soorten, vlaggetjes en boekjes gebruik ik wel af en toe.

En nu nog twee van mijn favoriete spreads in mijn Bullet Journal:

De eerste, mijn blogspread. Dit is voor week 1-18, ik moet dus bijna een nieuwe gaan tekenen. Hierin schrijf ik in wat ik per dag op mijn blog kan posten. Zo kan ik heel makkelijk blogs vooruit schrijven. Met Mildliners markeer ik dan welke blogs ik al geschreven heb.

En dit is mijn andere favoriete bladzijde die ik nog nooit heb laten zien. In juli vorig jaar ben ik begonnen met de Walking to Mordor challenge. Als een Lord of the Rings fan is zoiets natuurlijk wel leuk om te doen. Het bestaat uit verschillende etappes en elke etappe bestaat natuurlijk uit een aantal miles. Met behulp van een stappenteller vul ik elke week in hoeveel mijl ik die week gelopen heb. Vandaar dat je regelmatig in de weekly’s bij zondag kunt zien staan: Walking to Mordor, want ik heb het al een paar keer meegemaakt dat ik het vergat in te vullen. Het helpt wel, want sinds ik dit doe probeer ik ook meer te lopen. Alles om zo snel mogelijk bij Mount Doom te komen 😉

Ik hoop dat je dit een leuke post vond. Heb jij zelf ook een Bullet Journal? Zo ja, wat zijn jouw favoriete materialen? Of ben je niet zo materialistisch als ik? 😛

Liefs,

Mirjam

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *