Handlettering #1 Een nieuwe Tombow Dual Brush Pen

Hoi!

Welkom bij mijn eerste post over handlettering. In de Bible Journaling post van dinsdag heb je hier al een beetje van kunnen zien, maar deze posts, op donderdag, zijn voor enkel handlettering. Vandaag is dat toevallig wel een Bijbeltekst, die ik schreef als Nieuwjaarswens voor mijn volgers op Instagram en mijn vrienden op Facebook.

Een tijd geleden had ik al een Tombow Dual Brush Pen gekocht. Maar in al mijn onervarenheid (en vooral onverstandigheid) gebruikte ik het ding overal voor. Ook in mijn boekje waar ik ‘prekeningen’ in maak. En dat zijn boeken van de Boekenvoordeel, met een nogal ruw oppervlak. Mijn Brush Pen was dus helaas al snel geruïneerd. Maar… met Kerst kreeg ik een nieuwe. Samen met een Nuuna dot grid boek (waar ik super blij mee ben!) en nog een andere soort Brush Pen.

Het was wel weer even wennen, het schrijven met een Brush Pen. Deze tekst schreef ik op een kaartje van de HEMA. Nu kan ik hem eventueel ook nog naar iemand opsturen. Als ik er naar kijk zie ik nog genoeg dingen die ik anders zou willen, maar ik moet gewoon weer veel gaan oefenen! En de resultaten daarvan, die kan je dan weer op mijn blog zien!

Liefs,

Mirjam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *