Bullet Journal #10 Studie overzicht

Pfoeeeh, mijn studie. Zoals je misschien wel weet ben ik er best wel een beetje klaar mee. Maar… ik ben ook bijna klaar! Om dat voor mezelf wat meer inzichtelijk te maken heb ik een overzicht gemaakt in mijn Bullet Journal. Kijk je mee?

Van jaar 1 & 2 heb ik alle studiepunten al, logisch, anders mocht ik niet eens aan het afstudeerjaar beginnen.

Van jaar 3 moet ik nog 3 studiepunten. Dit gaat om een essay wat al nagekeken is en zelfs al goedgekeurd, maar waarvan de punten er nog niet bijgeschreven zijn, hier krijg ik 1 studiepunt voor. De andere twee zijn van een basisschool stage. Het is best wel frustrerend, ik ben al sinds november (toen ik wist dat ik deze stage moest doen) aan het zoeken naar scholen, maar ik heb er nog steeds geen een gevonden. Ik heb wel een school die aangeboden heeft dat ik er volgend jaar mag komen. Als het niet anders kan, dan doe ik dat maar. Dan hoop ik in september/oktober af te studeren.

Van jaar 4 moet ik nog aardig wat studiepunten, zoals je kunt zien in het overzicht. Maar… de meeste opdrachten heb ik inmiddels gedaan, ze zijn alleen nog niet nagekeken. Dat gaat soms nogal traag, dat vind ik een beetje jammer. Ik doe mijn uiterste best om de opdrachten op tijd in te leveren en dan worden ze zo laat nagekeken. Als je dan nog wat moet veranderen, zit je al helemaal niet meer in de stof van die opdracht, dat is best lastig.

Ook heb ik binnenkort (22 april) een hertentamen van een module waar ik nog 2 studiepunten voor krijg. Het is de vierde keer dat ik dat tentamen ga maken… nu is het natuurlijk niet telkens hetzelfde tentamen, maar het is wel behoorlijk frustrerend als je iedere keer een tentamen niet haalt en ook iedere keer nét niet haalt. Gelukkig merk ik dat ik nu veel beter kan leren dan eerst, dankzij mijn glutenvrije dieet, dus dat komt helemaal goed!

Waar ik de meeste punten voor krijg (14) ben ik drie dagen in de week mee bezig. Mijn werk geldt namelijk als stage, ik hoef er verder geen verslag van te maken of iets dergelijke, alleen in mijn portfolio zijn dingen opgenomen van mijn werk.

Studeer jij ook nog? Heb je voor jezelf iets om het overzichtelijk te maken hoeveel je nog moet? Laat het me weten in een reactie! Enne… heel veel succes met je studie!

Liefs,

Mirjam

5 gedachten over “Bullet Journal #10 Studie overzicht”

 1. Wat een fijn schema zo zeg!!
  Ik ben ook bijna klaar met mijn studie, hopelijk deze zomer…
  Maar ik heb de eerste twee examenprojecten al gehaald!
  Nu nog een project en wat spreek/schrijf examens van de taalvakken.
  Gaat vast goedkomen, bij jou vast ook!

 2. Wat werk je heerlijk overzichtelijk!
  Zoals je weet werk ik zelf op een basisschool maar dat is beetje verweg voor je! Succes verder met je opleiding!

  Liefs meia

  1. Ik moet 4 dagen meelopen op een openbare/Rooms Katholieke basisschool en kijken wat ze daar met mijn vak doen en hoe het eraan toegaat op een school die niet protestant-christelijk is. Ik weet niet of u me kunt helpen, maar als dat wel zou kunnen zou dat natuurlijk heel fijn zijn 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *