Bijbel Journaling #16 God wacht om genadig te zijn

De bladzijde die ik je vandaag ga laten zien heb ik al een hele tijd geleden gemaakt. De tekst heb ik altijd al mooi gevonden en door een washi tapeje (die ik destijds aan het opruimen was) kreeg ik een leuk idee voor de achtergrond. Kijk je mee?

Het gedeelte begint met een omschrijving van het volk Israël. Ze zijn afgeweken van de geboden van God, alles wordt beschreven. Er is geen zonde die niet meetelt. Maar dan, bij vers 18 is er een ommekeer: Daarom wacht de HEER om genadig te zijn. 

Waarom? Omdat Gods verbond is blijven bestaan. God koos Israël uit om Zijn volk te zijn. Dat verbond zal Hij nooit vergeten. God koos ook jou uit, Hij vergeet Zijn verbond met jou niet. En daarom wacht Hij om genadig te zijn. 

Het washi tape wat ik hierboven heb gebruikt was de inspiratie voor deze achtergrond. Ik gebruikte een sjabloon met zeshoekjes om dit te maken. Vervolgens verfde ik dit in en letterde ik er met een brushpen overheen. Nog een paar witte accentjes en het was klaar.

Een goede dag vandaag!

Liefs,

Mirjam

Eén gedachte over “Bijbel Journaling #16 God wacht om genadig te zijn”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *