Weekly #20 Perfect score

Het is me niet gelukt om alle weekdoelen te halen, maar… ik heb deze week in ieder geval zes dagen alle dagdoelen gehaald. En zaterdag is, op het moment van schrijven, nog niet voorbij, dus dat komt vast ook goed! Ik had deze week ook wel wat energie over als ik uit mijn werk kwam en daardoor heb ik veel dingen kunnen doen. Lees maar mee.

Het overzicht in mijn Bullet Journal. De kwaliteit van de foto is wat minder goed, omdat mijn laptop momenteel in revisie is. Ik had al een tijdje last van een virus en de laptop was al heel lang sloom. Op die laptop zette ik altijd de foto’s van de camera met een SDkaartje, omdat ik het kabeltje niet kon vinden, heb ik alle foto’s maar met mijn telefoon gemaakt en dan wordt de kwaliteit al snel minder.

Zondag was het natuurlijk moederdag. Ik koop eigenlijk nooit echt een cadeau voor mijn moeder, maar maak zelf iets. Deze tekst had ik vorig jaar ook voor haar gehandletterd, maar ik ben nu (vind ik zelf) een stuk beter in handlettering, dus maakte ik de tekst opnieuw. Mijn moeder vroeg er een paar weken geleden zelf al om, dus ik wist dat ze het leuk zou vinden. Volgend jaar doe ik wel weer hetzelfde, maar hopelijk kan ik dan nog beter handletteren šŸ˜‰

Deze foto van maandag vraagt denk ik om extra uitleg. Zoals jullie wel weten pas ik op maandag vaak op mijn neefje en nichtje. Omdat mijn nichtje naar school was en mijn neefje lag te slapen, besloot ik mijn tijd nuttig te besteden. Ik maak veel kaarten en heb allerlei stansen om diertjes mee te maken. Ik had mijn Sizzix Big Shot meegenomen, gekleurd papier en de stansen en heb wel 18 diertjes in elkaar gezet. Ik vind het heerlijk om al die beestjes bij elkaar te zien (ik heb er nu meer dan 50) en daarom vind ik het leuk om ze uit te snijden, terwijl als ik een diertje uit stans voor een kaart, ik het niet zo leuk vind.

Dinsdag kookte ik het eten. Ik maakte deze overheerlijke, gezonde kapsalon. Het recept komt hier vandaan: www.karlijnskitchen.nl. Dat was echt genieten!

Woensdag liep ik uit mijn werk naar het station en het leek mij leuk om daar eens een keer een foto van te maken. Omdat het nogal balansen was met twee tassen, is de foto ietwat scheef, maar het idee is leuk.

Donderdag heb ik veel gehaakt, zowel in de trein als thuis. Want ik ben bijna klaar met de tweede knuffel van 2017. Ik hoop het beestje vanavond (zoals je weet schrijf ik mijn weeklies bijna altijd op zaterdag) af te maken en over anderhalve week te laten zien šŸ˜‰

Vrijdag heb ik veel gelezen. Ik hoefde maar drie uurtjes les te geven, omdat de tweede klassen op excursie waren. Ik was er erg blij mee, want ik kreeg, toen ik net klaar was, hoofdpijn. In de trein heb ik gelezen en thuis heb ik snel wat genomen tegen de hoofdpijn. Vervolgens heb ik nog een uur op bed liggen lezen en toen ging het gelukkig weer.

En zaterdag heb ik weer een rondje geskeelerd. Het is er nu steeds vaker weer voor, daar word ik erg blij van!

Dat was mijn week. Hoe was de jouwe?

Liefs,

Mirjam

EĆ©n gedachte over “Weekly #20 Perfect score”

  1. Ziet er uit als een fijne week! Welk boek was je aan het lezen? Oh en trouwens, hoe krijg je het voor elkaar om 4 boeken in de week te lezen? Want ik dacht dat ik veel las maar blijkbaar niet zo veel als jij :). Fijne week!
    Liefs, Anna Laura

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *