Bullet Journal #12 Haakspread

Hoi!

Vandaag laat ik je mijn nieuwe favoriete pagina in mijn Bullet Journal zien, een overzicht voor het haken van knuffels. Hoe dat er precies uit ziet en waarom ik die gemaakt heb lees je in dit blog.Ā 

De techniek die gebruikt wordt bij het haken van knuffels wordt ook wel amigurumi genoemd. En elke knuffel bestaat uit een aantal onderdelen: hoofd, lijf, armen, benen en oren bijvoorbeeld. De afzonderlijke onderdelen van de knuffels die ik wil gaan haken heb ik opgeschreven. Als er eentje klaar is, kan ik heel makkelijk het vakje inkleuren. Op deze manier weet ik precies wat ik van een beestje heb gedaan. Handig als ik, om de een of andere reden, na een tijdje weer mijn haakwerkje oppak. En het is natuurlijk ook gewoon leuk om te zien. Ik heb er ook over gedacht om de afzonderlijke toeren op te schrijven, zodat ik die ook kan afstrepen, maar dan vind ik dat een knuffel te veel ruimte gaat innemen in m’n Bullet Journal, dus dat doe ik nog wel op sticky notes, gebruik ik die ook nog ergens voor šŸ˜‰

Ook heb ik een afspraak met mezelf gemaakt (rechts in het blokje staat dit ook), als ik deze vijf knuffels, die in dit overzicht staan, heb gemaakt, mag ik van mezelf een van de ‘Zoomigurumi’ boeken kopen. Hier staan verschillende patronen voor diertjes in. Ik wil graag zoveel mogelijk verschillende knuffels maken. Wat ik er precies mee wil doen weet ik nog niet, misschien ga ik ze volgend jaar wel verkopen op de verkoping van onze kerk. En zo’n knuffel is natuurlijk ook altijd een leuk cadeautje om te geven als je op kraamvisite gaat. Of gewoon zomaar aan een lief kindje wat wel een knuffel verdient.

Ik vind zelf de header erg leuk gelukt van deze spread, weer eens wat anders dan anders. Ook mijn brushlettering gaat langzaam vooruit, merk ik. Ik word echt blij van deze bladzijde! En wat vind jij? Voor de haaksters: houd jij bij welke onderdelen van een beestje je hebt gemaakt? Zo ja, hoe doe je dit?

Liefs,

Mirjam

2 gedachten over “Bullet Journal #12 Haakspread”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *