Weekly #21 Geen buikpijn :-)

Ja, je leest het goed! Ik heb de afgelopen week he-le-maal geen buikpijn gehad. Dat was al ontzettend lang geleden. Ik begin te wennen aan het glutenvrije leven, denk ik. Verder deed ik deze week leuke dingen, lees en kijk maar mee!

Op het moment van schrijven heb ik nog niet alle weekdoelen gehaald en ik denk, eerlijk gezegd, ook niet dat het nog gaat lukken. Maar dat geeft niet, die weken mogen er ook zijn! Gelukkig maar, want ik heb volgens mij nog maar een of twee keer alle weekdoelen gehaald in het afgelopen jaar. Het was de afgelopen week wel heerlijk weer hè? Ik merkte echt dat ik meer energie had/kreeg. Dat gaat de laatste tijd steeds meer vooruit en het weer levert hier een positieve bijdrage aan.

Zondagochtend, een prachtige morgen. Om 8 uur waren mijn ouders nog niet wakker en ik al wel, dus ben ik de hond gaan uitlaten. Ik kon het niet laten om deze foto te maken. Ik ging spontaan zingen toen ik de zonnestralen door de bomen zag schijnen.

Maandag ging ik weer op mijn neefje en nichtje passen. Ik heb weer veel diertjes uitgesneden en dit was het resultaat maandagavond. Ik heb er van de week veel kaartjes meegemaakt, dat zie je ook nog wel als je iets verder naar beneden gaat.

Dinsdag heb ik geskeelerd, met een korte broek aan, heerlijk! Al heb ik hier maar een kort rondje gedaan, want ik was iets ervoor, tijdens het stofzuigen, gevallen. Ik struikelde, volgens mij over mijn eigen voeten, en viel met mijn knie precies in het randje waar de deur invalt. Ik dacht eerst dat het wel ging, maar het begon ook behoorlijk zeer te doen. Ik heb er nog tot vrijdag last van gehad tijdens het traplopen, maar nu gaat het -gelukkig- weer helemaal goed!

Dinsdag had ik een jaardoel behaald, namelijk veertien dagen geen geld uitgeven! Hiep hoi! Daarom kocht ik woensdag een beloning voor mezelf. Een leuk tijdschrift over amigurumi… er komen dus weer leuke beestjes op mijn blog, en chocoladerepen. Hier moet ik van mezelf ook een poos mee doen, dat snap je natuurlijk wel!

Donderdag was ik vrij in verband met Hemelvaartsdag. ’s Morgens zijn wij naar de kerk geweest en ’s middags heb ik lekker geknutseld en dergelijke. Hier een foto van de kaarten die ik toen maakte… niet de hele stapel hoor, dit zijn alle kaarten die ik van de week maakte (wel 40 in totaal!), want komende zaterdag (3 juni) staan mijn schoonzus en ik weer op de verkoping van onze kerk… dus als je in de buurt bent, kom zeker even langs!

Vrijdagochtend ben ik eerst wezen zwemmen, ik ging naar het zwembad en had eigenlijk geen zin en zei tegen mezelf: Na 30 baantjes mag je weer naar huis. Maar het ging heel erg lekker, dus heb ik maar meteen een jaardoel gehaald: 110 baantjes in een keer zwemmen. Toen ik thuis kwam heb ik mijn vader geholpen met het verplaatsen van de wasmachinekraan. We zijn onze bijkeuken aan het verbouwen… mijn vader is hier al een paar maanden mee bezig, want hij kan niet zo veel tegelijk doen. Anderhalve week geleden is hij heel erg door zijn rug gegaan en dus kon hij het zelf niet doen. Hij gaf mij aanwijzingen en toen heb ik het kraantje verplaatst… met een boormachine en een accuboor enzo… echt vet chill 🙂

Deze week waren mijn ouders ook 32 jaar getrouwd, dus ter ere daarvan hebben we zaterdagavond gebarbecued. Voor het eerst sinds jaren dat ik na een barbecue niet misselijk ben en een zere buik heb. Geweldig toch?

Zo… dat was mijn week! Hoe was de jouwe?

Liefs,

Mirjam

6 gedachten over “Weekly #21 Geen buikpijn :-)”

  1. Ik heb er stansen voor en een stansmachine… Er zit dus weinig creatiefs van mezelf bij. Al mijn werp zijn ontworpen door Eline Pellinkhof en worden verkocht door Marianne Design 😉 Ze zijn heel erg leuk hè? 😉

 1. Even een top en een tip:
  Top:
  Ik vind het heerlijk om je blogs te lezen. Je schrijft erg gezellig, ik beleef veel mee!

  Tip:
  Ik lees dat je nog maar 2 keer je weekdoelen hebt gehaald. Stel je je eisen dan niet te hoog? Misschien moet je ze wat bijstellen. Wees niet te streng voor je zelf… Kies doelen waarvan je zeker weet dat je die kunt halen, dat geeft denk ik nog meer voldoening!

  1. Het maakt mij eigenlijk niet heel veel uit als ik bepaalde doelen niet haal. Meestal zijn het niet noodzakelijke doelen, ik hoef niet per se 10 kaarten in een week te maken bijvoorbeeld, maar ik stel zo’n doel meer zodat ik, wanneer ik mij verveel, nog iets te doen heb. Als ik te weinig te doen heb, om het zo maar te zeggen, ga ik me heel snel vervelen. Ik ben gelukkig erg goed in het relativeren wanneer ik een doel niet gehaald heb, dus in feite ben ik niet streng voor mezelf 😉 Komende week is dat ook weer te lezen op mijn blog 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *