Bijbel Journaling #23 Eye of the storm – Genesis 6-8

Anderhalve week geleden was ik op Youtube tutorials voor waterverf aan het kijken, want ik heb, zoals je wellicht weet, voor mijn verjaardag een doos met maar liefst 45 kleurtjes waterverf gekregen, en ik heb het nog niet zo heel vaak gebruikt en vaak alleen maar op een ‘standaard’ manier. Ik vond een leuke techniek en bedacht meteen dat ik hiermee een gave achtergrond kon maken bij de zondvloed. Kijk en lees maar mee.De zondvloed is een van de bekendste verhalen uit de Bijbel. Op jonge leeftijd worden er al verhalen verteld over Noach in de ark, alle dieren die meegingen en de regenboog. Toen ik het laatst las probeerde ik me voor te stellen hoe het voor Noach was. Hij bouwde een ark, nam dieren mee en ging met zijn gezin naar binnen. Van al de mensen die toen op aarde leefden was er niemand anders die met hem mee ging. En toen kwam de zondvloed… Noach wist van te voren niet hoe lang het ging duren, maar een ding was voor Noach wel duidelijk: God had de controle. God vergat Noach niet.

Voor de achtergrond heb ik mijn tandenborstel opgeofferd. Gelukkig had ik nog twee nieuwe borstels liggen en was hij toch wel aan vervanging toe. Ik heb namelijk ‘gespat’. Heel vroeger deed ik dat ook, maar dan met een soort zeefje waar je overheen ging. Nu wreef ik met mijn duim over de haartjes van de tandenborstel heen. Het was erg leuk om te doen en het resultaat best wel gaaf. Helaas duurde het wel een paar dagen voordat mijn duim schoon was šŸ˜›

Ik had op vrijdag de achtergrond gemaakt en op zaterdag heb ik de lettering gemaakt, met een witte stift. Ook heb ik met een witte gelpen op de achtergrond gedoodled. Ik weet niet goed hoe het heet, maar ik vond het wel op een mini-tornado lijken, dus dat paste wel bij the Eye of the storm, het lied wat ik hierbij geschreven had. Ik heb het lied al een aantal keer voorbij horen komen op K-love en ik vond het prachtig en perfect passend.

Wat vind jij ervan? Heb jij ook weleens gespat? En heb je een tip voor mij hoe ik mijn duim kan schoonhouden de volgende keer? šŸ˜‰

Liefs,

Mirjam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *