Weekly #22 De tofste week van 2017 tot nu toe

Ja, de afgelopen week was echt top! Niet omdat ik nu zoveel doelen haalde (eigenlijk bijna geen een, haha!), maar omdat ik naar een heel gaaf concert ging, lees meer in dit blogje.

Het overzicht in mijn Bullet Journal. Zoals je wellicht kunt zien heb ik deze week wel elke dag mijn dagdoelen gehaald, maar puur omdat ik er zo weinig had opgeschreven. Om eerlijk te zijn heb ik na donderdagochtend eigenlijk niet meer in mijn Bullet Journal gekeken. Het was tijd om eventjes gewoon te leven en alles over me heen te laten komen.

Zondagochtend na kerktijd had ik een van de lekkerste koeken ooit. Toen ik lid werd van de Nederlandse Coeliakie Vereniging kreeg ik een welkomstpakket. Er zaten allerlei glutenvrije producten, onder andere een mug cake als deze. En ik vond een webshop die deze ook verkocht. Ik wilde toen eerst naar Apeldoorn gaan (waar de winkel behorend bij deze webshop zit), maar ik had niet zoveel zin. Zaterdagavond kwam deze bestelling binnen en dus kon ik zondag lekker een mug cake maken. Het enige wat je hoeft te doen is 35 ml melk toevoegen en 25 ml olie. Roeren en 1 minuut in de magnetron en je kunt er heerlijk van smullen. Het design vond ik erg leuk (en mijn mok natuurlijk ook, dus die moest ook op de foto).

Mijn ouders waren van maandagmiddag tot donderdagavond op vakantie, dus mocht ik zelf voor het eten zorgen. Helaas hadden we nog veel restjes over, dus ben ik niet zo heel erg creatief geweest. Dit is een gehaktrollade (niet zo’n fotogenieke) die ik voor zondag had gemaakt, dus at ik nog wel iets wat ik zelf had klaargemaakt šŸ˜‰

Dinsdag heb ik lekker veel kaartjes gemaakt, wel 25 stuks! Want afgelopen zaterdag hadden we de verkoping bij onze kerk, dus wilde ik er nog wel een aantal hebben. Enne… als je goed kijkt zie je dat ik op de kaart die bovenop ligt stickers heb gebruikt die ik meestal voor Bijbel Journalen gebruik. Ik vind het vet tof dat ik mijn hobby artikelen voor verschillende dingen kan gebruiken šŸ™‚

Woensdag dacht ik dat een korte dag zou worden, ik was om 13.00 al klaar met lesgeven. Maar we hadden om 15.00 nog een vergadering, dus dat ‘feest’ ging mooi niet door. De foto is van een leestekst die ik met mijn tweede klassen oefende, ze hebben binnenkort een toets met onder andere leesteksten.

En jaaa… donderdag was het zo ver! Ik ging met met mijn schoonzus (en haar zusjes) naar het concert van Casting Crowns. Al sinds 2011 ben ik fan van deze christelijke band. Mijn favoriete liedĀ of all times is ook van hen:Ā East to west. Met dat lied is ook mijn liefde voor Psalm 103 geboren. Je begrijpt vast wel dat ik het enorm gaaf vond dat ze dat lied ook zongen die avond! En het was ook ongelooflijk tof dat je met meer dan 10.000 mensen bij elkaar bent die ook geloven. Het concert was om 23.00 ongeveer afgelopen en toen moesten we nog naar huis. Ik lag om 1.15 in bed en mocht er de volgende dag om 5.30 alweer uit…

…en dat ging eigenlijk verrassend goed. Werken ging prima, al merkte ik toen ik het laatste uur een toets afnam, best wel moe was. In de trein ben ik ook even in slaap gevallen, wat echt uniek is, want ik vind het eng om in de trein te slapen. Ik ben dan altijd bang dat ik in Groningen wakker wordt. Dat was niet gebeurd en ik was om 15.00 ongeveer thuis. Toen ben ik maar even mijn bed ingekropen, want ik was wel echt heel erg moe. Er kwam ook niks meer van de wilde plannen die ik had gemaakt… namelijk om nog heel veel kaarten te maken en dergelijke. Maar dat gaf helemaal niets.

En zaterdag was het zo ver, mijn schoonzus en ik stonden op de markt van onze kerk. We hadden een hele kraam, wat eigenlijk best wel heel erg veel was, daardoor viel onze kraam, volgens mij, niet zo heel erg op. Maar goed, ik heb al allerlei ideetjes om ons kraampje volgend jaar op te leuken. Onder andere met gehaakte knuffels die we dan ook hopen te verkopen. En ik wil altijd veel meer kaarten te koop hebben dan we in werkelijkheid hebben… dat komt omdat ik vaak na zo’n verkoping even helemaal genoeg heb van het kaarten maken en Ć©Ć©n of twee maanden van te voren bedenk ik me dat we binnenkort weer wat moeten verkopen en dan ga ik heel veel kaarten maken, maar dan is het eigenlijk te laat. Tot nu toe heb ik daar deze keer nog geen last van, dus dat is mooi! Misschien komen die 1000 kaarten er toch wel een keertje dan! En dan maar hopen dat we ze allemaal verkopen šŸ˜‰

Liefs,

Mirjam

2 gedachten over “Weekly #22 De tofste week van 2017 tot nu toe”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *