Haakperikelen #10 vosje

Ja… ik haak hard de laatste tijd, vandaag laat ik je alweer een knuffel zien. Eentje die eigenlijk al wel even af is. Hij stond nog niet eens op mijn haakspread. Ook voor dit vosje geldt dat ik het patroon al een hele tijd had, maar dat ik zo’n anderhalf jaar bijna geen knuffels heb gehaakt. En nu vond ik het wel tijd voor het vosje. Kijk snel verder:

Het patroon kocht ik op www.amigurumipatterns.net en is gemaakt door Pepika. Ik haakte met haaknaald nummer 2,5 en gebruikte hiervoor een restje Phildar wat ik nog had liggen. Dat is ook heerlijk, ik heb zoveel katoen liggen dat ik voorlopig nog wel vooruit kan met beestjes haken.

Ook maakte ik een groepsfoto van de diertjes die ik tot op dat moment gehaakt had. Inmiddels zijn er alweer twee bijgekomen, maar die gaan vanzelf voorbijkomen op het blog!

Welke vind jij tot nu toe het leukst?

Liefs,

Mirjam

Eén gedachte over “Haakperikelen #10 vosje”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *