Handlettering #16 Het gebed van Manasse 2

Toen ik vorige week bezig was met het letteren van het 14e vers van ‘het gebed van Manasse’, zag ik vers 15 en wist dat ik die ook wilde letteren. Ik deed dit op 6 juni, na een heftig weekend, dus het kwam wel even binnen…

Want het afgelopen weekend was heftig, meisjes die verdwenen en dood gevonden werden. Aanslagen die gepleegd werden en ook persoonlijk was er het een en ander aan de hand. En toen ging ik een vers handletteren over God prijzen en loven. Dat gaat niet zo makkelijk. En toen moest ik ook weer denken aan dat lied, wat ik een poosje geleden heb geletterd: Even if. Zelfs in moeilijke tijden, dan is God onze enige Hoop. Want ooit komt er een dag dat er een einde komt aan al het lijden, al het geweld en alle pijn. En dan zullen we altijd God eer geven!

 

Ik gebruikte mijn Fabercastell fineliners voor het letteren van deze tekst. Ik ben niet helemaal tevreden over de spacing tussen ‘alle dagen van mijn leven’ en ‘want allle hemelse’, maar over het algemeen vind ik het resultaat wel aardig. En de les die je leert van zo’n tekst is vaak belangrijker dan het resultaat 😉

Liefs,

Mirjam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *