Weekly #23 Een creatieve week

Ja, de afgelopen week ben ik lekker vaak creatief bezig geweest. Ik heb veel kaarten gemaakt, veel gehaakt en ook ben ik lekker bezig geweest met Bijbel Journaling en handlettering. En natuurlijk komen de meeste van deze creaties voorbij op het blog, sommigen zelfs al in deze blogpost! Lees snel verder!

Het overzicht in mijn Bullet Journal. Ik heb nog niet alle doelen gehaald, maar zoals je wellicht weet schrijf ik mijn weekly’s meestal op zaterdag, dus er is nu nog tijd over om ze te halen. En ik denk dat het me wel gaat lukken. Ik moet nog een toer haken aan mijn deken, ik moet nog Bijbel Journalen en drie blogs schrijven, waarvan deze er dus een is. En ik heb nog de hele avond!

Zondagmiddag heb ik mij vermaakt met deze Brush pennen. Anna Laura heeft een tijdje een DIY op haar blog gezet en dat wilde ik zeker eens proberen! Zondag heb ik het gedaan. Een eerste resultaat was al op mijn Instagram te zien… Morgen is er ook iets van te zien op mijn blog, dus kom zeker een kijkje nemen!

Haha, ik moet toch wel een beetje lachen om deze foto. Maandag heb ik Star Wars Episode II gekeken. Ooit heb ik, met mijn Engelse oppaskindjes, een episode ‘gezien’, maar ik weet nog dat ik niet echt keek, ik was een boek aan het lezen. En ik vond het destijds saai. Nu is een van mijn ‘nerd’ jaardoelen om Star Wars helemaal te kijken… Episode I heb ik al heel lang geleden gezien en maandag vond ik het wel tijd voor Episode II (en inmiddels heb ik II en III ook gekeken). Ondertussen maakte ik kaarten en haakte ik. Zo ‘kijk’ ik altijd films en series 😉

En ik ben dus bezig met een tweede giraffe. Dinsdag maakte ik zijn lijf af, het hoofd heb ik zaterdag pas helemaal in elkaar gezet, maar de losse onderdelen waren al eerder af. De giraffe is lekker makkelijk om te haken, vind ik.

Vorige week zaterdag mocht ik van mezelf een bestelling plaatsen bij paperpads.nl. Ik heb mezelf nog best wel ingehouden, is mijn mening. Maar ik zit, helaas, al over mijn hobbybudget voor 2017. Al voordat ik dit bestelde. Maar ik heb het doel laten gaan en er een ander voor in de plaats verzonnen. Natuurlijk betekent dat niet dat ik nu opeens heel veel geld aan hobbyspullen mag gaan uitgeven. Absoluut niet! Ik heb mezelf juist uitgedaagd om een jaar lang niets nieuws te kopen voor kaarten maken (want dat is de hobby waar ik de laatste jaren het meeste geld aan heb besteed). Op die manier is het ook wat makkelijker om cadeautjes te verzinnen wanneer dat nodig is 😉 Ook is het voor mezelf een uitdaging om dan te werken met de spullen die ik heb in plaats van steeds maar iets nieuws zoeken en denken dat ik dat toch écht nodig heb om betere/mooiere knutsels te maken.

Dit is ook een uitgave in het kader van teveel geld aan hobbyspullen uitgeven. Mijn snijmachine (Sizzix Big Shot) was niet goed meer. En ik had er ook geen garantie meer op. Dus heb ik besloten om een nieuwe te kopen, een XL deze keer. En nu heb ik alle onderdelen wel goed bewaard (want dat was dus het probleem, ik was een onderdeel kwijt, waardoor ik de machine niet kon repareren. En in plaats van dat onderdeel op te zoeken en aan te schaffen moest ik natuurlijk meteen een nieuwe machine hebben 😛 ) Maar goed, ik was wel zo blij als een kind toen deze donderdag binnen kwam. Ik heb meteen het pandabeertje erop uitgestanst!

En met het pandabeertje maakte ik op vrijdag deze kaart. Mijn jongste broer was jarig en hij heeft het nogal vaak over sad panda’s, dus ik vond het wel toepasselijk om een kaartje met een panda voor hem te maken. Mijn broer is 28 geworden, maar volgens mij vond het best een grappig kaartje 😉

En dit is alweer de laatste foto van deze week. Heel hard aan het haken aan de deken, want ik moest nog 4 toeren om het weekdoel te halen. Op dit moment nog maar eentje en dat is een toer met halve stokjes, dus dat kan ik in 10 minuten gedaan hebben. Dat komt wel goed! Zo lijkt het net alsof ik een lange rok aan heb, in plaats van dat het een deken is 😉

Hoe was jouw week? Ben je ook lekker creatief bezig geweest? Of was je druk met andere zaken?

Liefs,

Mirjam

2 gedachten over “Weekly #23 Een creatieve week”

  1. Ah wat fijn zo veel creatieve dingen in de week! Ik ben niet zo heel creatief geweest, alleen gekalligrafeerd aan het begin van de week en wat geschilderd. Verder druk geweest! Misschien deze week weer wat meer! Fijne week!
    Liefs, Anna Laura

  2. heerlijk jou creativiteit! je gehaakte dieren zijn super leuk! ken je de app/website amigurumi today al ? veel engelse gratis patronen! maar patronen in het engels lezen moet voor jou geen probleem zijn denk ik zo!! ik ben ook veel aan het haken en wil gaan beginnen met handletteren!
    fijne week!
    liefs Meia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *