Bullet Journal #13 Kaarten maken

Sinds een paar weken heb ik een apart boekje om alles bij te houden wat met kaarten maken te maken heeft. Ik had namelijk een Leuchtturm 1917 en een Nuuna Notebook besteld, alvast voor als mijn huidige bullet journal vol mocht zijn (tjaaa… je bent een stationery addict of je bent het niet). Ik heb inmiddels een beslissing genomen over het volgende boek (hoewel dat pas in 2018 in gebruik genomen gaat worden), dus het andere boekje bleef leeg…

En dan bedoel ik ook echt leeg, want ik had niet goed gekeken en het bleek een blanco boekje te zijn en geen dotted journal. Dat was even een tegenvaller. Maar… gelukkig had de Leuchtturm 1917 (ja, mijn nieuwe bujo wordt een Nuuna) daar iets op bedacht, kijk maar mee op de foto:

Je kunt het grid blaadje erachter stoppen en dan kun je toch netjes recht schrijven. Maar ondanks dat heb ik toch liever een stippeltjesboek (zoals mijn moeder zegt). Dit is een overzicht van het aantal kaarten dat we hebben per categorie en in totaal.

Ook deze twee soort van trackers heb ik in mijn kaartenboekje. En hoewel het boekje niet zoveel meer met het Bullet Journal systeem te maken heeft, zijn deze bladzijden wel bruikbaar in een Bullet Journal. Ik mag dus van mezelf een jaar lang geen geld uitgeven aan spullen om kaarten te maken (lijm, cardstock en dergelijke uitgezonderd) en dat houd ik hierin bij. Ook hebben we sinds kort Instagram en ik vind het leuk om ons volgers aantal bij te houden. Ook hebben we al bijna 3 jaar een Facebookpagina en ik ben benieuwd of ik ooit de vakjes kan inkleuren die er staan šŸ˜‰

Houd jij ook bij hoeveel volgers je hebt op bijvoorbeeld instagram in je Bullet Journal? Of vind je dat helemaal niet belangrijk? Laat het me weten in een comment!

Liefs,

Mirjam

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *