Prekening #21 Het negende gebod

Ik heb weer eens een prekening van de prekenserie over de tien geboden. Hij is al van een paar weken geleden, maar ik wilde eerst graag mijn Pinksterprekening laten zien šŸ˜‰

In het negende gebod staat dat we geen vals getuigenis mogen spreken tegen onze naaste. We mogen niet liegen, lijkt simpel, toch? Maar het bevat veel meer dan dat.e Ā Waar het op neer kwam in de preek was dat al onze woorden goed moeten zijn. Ze moeten mensen tot Jezus brengen, anders zijn ze leeg. Ik heb er daarom voor gekozen om het liedĀ words van Hawk Nelson te letteren op de rechterbladzijde.

Als achtergrond koos ik voor bloemen, omdat het in het begin ook over de schepping ging en dat alles is geschapen tot eer van God. De bloemen laten dit door hun schoonheid zien. Wij mensen moeten het laten zien door onze woorden en daden.

Een goede dag vandaag!

Liefs,

Mirjam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *