Schrijven #5 Update ‘Chaos’

Het is weer eens tijd voor een schrijfupdate. En dat is maar goed ook, want doordat ik die schrijfupdates in plan voor mijn blog, vind ik ook dat ik iedere keer moet kunnen laten zien dat ik wel wat meer geschreven heb. En daardoor ga ik dus ook regelmatig schrijven aan het nieuwe verhaal.

Heel veel meer heb ik niet geschreven, maar drie hoofdstukken zijn erbij gekomen sinds de vorige update. Gelukkig zijn daar ook wel verklaringen voor en heb ik de afgelopen week (nadat deze post is geschreven) alweer wat meer geschreven. Ik probeer weer, net als vorig jaar, elke dag 500 woorden te schrijven. Dat is niet echt veel, maar als je dat 5 of 6 dagen in de week doet, zijn het toch weer zo’n 2750 woorden die er per week bij komen.

Bovendien heb ik net in mijn Bullet Journal van 2016 gezien dat ik precies een jaar geleden bijna 2000 woorden minder had geschreven aan ‘Lijmen’ dan dat ik nu aan ‘Chaos’ heb geschreven. Het komt dus wel goed met het verhaal.

Wat ik wel lastig vind is dat je nooit weet of mensen het verhaal wel interessant zullen vinden. Ikzelf geloof echt in het verhaal, ben enorm fan van de personages en ben blij dat ik er nog een boek over aan het schrijven ben (zoals ik al verteld had gaat het verhaal over Lynn, de vriendin van Nikki die de hoofdpersoon uit ‘Lijmen’ is). Ook heb ik zelf bepaalde vragen bij het verhaal, bijvoorbeeld of ik sommige dingen er niet te dik bovenop heb liggen en of sommige lezers het wel begrijpen. Maar als het af is ga ik wel op zoek naar mensen die het voor mij willen lezen en mij antwoord kunnen geven op die vragen.

En in dit berichtje wil ik meteen Rensina bedanken voor het lezen van het eerste hoofdstuk en je feedback. Ik heb het nog niet verwerkt in het verhaal, maar ik probeer altijd eerst het verhaal helemaal te schrijven (schetsen eigenlijk) en dan ga ik aan de slag met verbeteren en veranderen.

En nu ga ik maar gauw weer verder met het schrijven aan het verhaal šŸ˜‰

Liefs,

Mirjam

EĆ©n gedachte over “Schrijven #5 Update ‘Chaos’”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *