Handlettering #19 East to west 3

Zoals ik twee weken geleden verteld heb, ben ik begonnen met het letteren van mijn lievelingslied: East to west. Vandaag update nummer 3 alweer!

Net als de vorige twee weken is dit niet de meest vrolijke handgeletterde quote die je tegen gaat komen en dat zal de komende weken nog wel zo blijven. Zoals met meerdere dingen het geval is, moet je soms eerst door een dal voordat je de hoogte weer in kunt.

In de tekst worden woorden gegeven aan de angst waarmee de schrijver van het lied rondloopt. Hij is bang om weer terug bij af te zijn. Hij wil niet terug naar datgene waar God hem vandaan heeft gehaald, maar het blijft maar in zijn hoofd hangen. Wat als ik daar weer eindig…? Voor mij is het wel herkenbaar, soms heb ik echt het gevoel dat ik alleen maar verder van God verwijderd raak dan dat ik dichter bij Hem leer leven.

In het lied gaat de tekst verder:Ā keeps me awake tonight en qua tekst hoorde het er wel bij, maar qua design vond ik het er niet meer bijpassen, dus heb ik het maar zo gelaten. Ook had ik beter een liniaal kunnen gebruiken bij de strepen waar You, me en my tussen staan šŸ˜‰ Wat spacing betreft ben ik redelijk tevreden.

Wat vind jij?

Liefs,

Mirjam

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *