Weekly #25 Sportief weekje

Misschien is het een beetje overdreven om de afgelopen week een sportieve week te noemen, maar ik ben wel iets meer in beweging geweest dan normaal. Naast het ‘standaard’ skeeleren en zwemmen heb ik deze week ook nog andere activiteiten gedaan. Kijk maar mee!

Kijk, ik ga al steeds meer over op het ‘originele’ bullet journal systeem. De taken die nog met een vierkantje zijn aangegeven, had ik al eerder opgeschreven. Ik heb best wel veel doelen gehaald, alleen wat minder van de creatieve doelen. Dat had vooral te maken met het weer. Mijn hobbykamer en slaapkamer zijn allebei op zolder en daar wordt het op zomerse dagen gewoon heel erg warm!

Zondag heb ik lekker gehaakt aan een nieuw beestje. Wie kan, met behulp van de foto van mijn bullet journal, raden wat voor beest dit wordt?

Maandag maakte ik nasi, met eigen gemaakte nasi kruiden. Ik had iets te weinig gedaan, want het was een beetje flauw. Gelukkig maakte satésaus heel veel goed. Deze foto is echter van dinsdag, toen ik het restje nasi opbakte en tussen de middag op had, want ’s avonds had ik de openingsavond van een cursus, die ik voor mijn werk moet volgen.

Woensdag ging ik mijn benen waxen. Voor een eerste keer ging dat niet slecht, laten we het daar maar op houden 😉

Donderdag moest ik naar mijn werk, maar ik hoefde niet te surveilleren. Ik heb verschillende opdrachten van leerlingen nagekeken en ben begonnen met een project wat ik komend schooljaar  ga uitproberen: een bullet journal. Veel hiervan zal ik niet aan jullie kunnen laten zien, i.v.m. privacygevoelige gegevens, maar dit kan ik wel laten zien. Ik ben echt heel benieuwd hoe dit gaat werken!

Vrijdag deel 1 van mijn sportiviteit. Een lange wandeling bij de Goudsberg in Lunteren. En dat liep dus niet allemaal even vlak, op een gegeven moment gingen we (ik en de vriendin waarmee ik deze wandeling maakte) omhoog en het leek serieus of we een berg aan het beklimmen waren. Dat zorgde bij mij meteen weer voor heimwee naar Oostenrijk, waar ik vroeger altijd naartoe op vakantie ging (voor de Engelandgekte begon). We sloten de wandeling af met een soort picknick.

En zaterdag deel 2. Een vriendin van mij gaat bijna trouwen en dat vraag natuurlijk om een vrijgezellenfeestje. We gingen naar een klimbos! Echt heel erg gaaf! Ik heb dit ook weleens met mijn Engelse oppaskindjes gedaan, maar dit parcours was veel uitdagender (en ook wel moeilijker). Ik was in ieder geval blij met mijn (bijna) wekelijkse zwemsessies, want hierdoor had ik best veel kracht in mijn armen, waardoor ik alle hindernissen kon nemen. Al denk ik dat ik toch wel spierpijn zal krijgen…

Dit was mijn week? Hoe was de jouwe? Heb je genoten van het warme weer? Of ben je juist blij dat het weer wat koeler is?

Liefs,

Mirjam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *