Bullet Journal #14 Jaardoelen update

Het is al 30 juni, wat betekent dat we bijna op de helft van het jaar zitten. Hoog tijd om te kijken hoe het met mijn jaardoelen gaat, kijk je mee?

We beginnen weer met kijken naar de life bingo. Hiervan heb ik inmiddels 7 doelen gehaald, wat betekent dat er maar liefst vijf doelen zijn bijgekomen die ik gehaald heb. Eentje behaalde ik in april en de andere vier in mei. Die in april was niet zo moeilijk, namelijk 5 nieuwe recepten uitproberen. Sinds ik coeliakie heb, heb ik al meer dan 20 recepten uitgeprobeerd, waarvan de meesten prima te eten waren 🙂

Ik heb mijn spaardoel gehaald, wat mooi uitkomt, want zodra ik mijn diploma heb, kan ik mijn studieschuld gaan aflossen, wat ook een doel van mij is. Ook heb ik, door het behalen van mijn laatste tentamen voor Engels, dat gedeelte van mijn opleiding afgerond. Ik kwam er pas na twee weken achter dat ik dit doel gehaald had, omdat ik gewoon vergeten was dat ik deze had opgeschreven. Ook zwom ik op een vrijdag in een keer 110 baantjes, ik dacht: ik doe eens gek. Dat heb ik wel geweten, want een paar dagen erna had ik nog spierpijn in mijn armen :S. Het laatste life doel wat ik gehaald heb is 14 dagen geen geld uitgeven. En zoiets moet ik vaker gaan doen, denk ik 😉

Of ik al mijn jaardoelen ga halen weet ik niet. Als je bedenkt dat we op de helft van het jaar zijn, moet ik bij sommige dingen echt een tandje bij gaan zetten. Vooral het zwemmen. Maar als je bedenkt dat ik in februari en maart helemaal niet gezwommen heb, dan valt het wel weer mee. Ook moet ik wat meer kaarten gaan versturen…

Bij de creativity bingo zijn er maar twee doelen bijgekomen. Maar, zoals je wellicht kunt zien heb ik mijn Bijbel Journaling doel ook bijna gehaald. Ik haakte vijf knuffels (en dat in slechts twee maanden tijd) en ik maakte in totaal 200 kaarten. Deze doelen haalde ik allebei in de afgelopen maand. Ik weet niet of ik alle doelen die hierop staan ga halen, maar we gaan het zien!

Ook bij de nerdy stuff bingo zijn er maar twee doelen bijgekomen. Blijkbaar ben ik niet zo’n nerd als ik dacht 😉 Ik ben de laatste tijd meer met creatieve dingen bezig geweest en minder met gamen. Al moet ik zeggen dat ik wat lezen betreft wel een enorme inhaalslag aan het maken ben. En ik zit ook op schema (ik ben mijn 76e boek aan het lezen, dus in principe over de helft). Ook heb ik Star Wars gekeken, wat ik uiteindelijk best wel grappig vond. Ook ben ik een heel eind met Elementary, mijn vader en ik kijken doordeweeks bijna elke avond wel een aflevering, we zijn al in seizoen 4, dus dat komt ook in orde. En de laatste tijd speel ik ook weer wat vaker The Sims 2. En misschien ga ik mijn game doelen wel een beetje bijstellen 😉

Dit was de update over mijn jaardoelen. Eind september hoop ik de volgende te geven, hopelijk heb ik dan heel wat meer doelen gehaald!

Liefs,

Mirjam

Eén gedachte over “Bullet Journal #14 Jaardoelen update”

  1. Wat ben je weer goed bezig!
    Lijkt me best leuk zo om op deze manier met je jaardoelen bezig te zijn.
    Volgens mij heb je ook leuke doelen opgeschreven die echt bij je passen dus dat moet vast goedkomen de komende maanden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *