Weekly #26 Bijna vakantie…!

De zomervakantie begint bijna en dat is te merken. De afgelopen week heb ik ontzettend veel gebruik gemaakt van mijn rode pen. Je kunt wellicht al raden waarom, zo niet, dan lees je gewoon mijn blogpost. Als je het wel weet mag je hem ook lezen hoor 😉

Allereerst een foto van mijn weekoverzicht. Excuses voor de slechte foto. De foto’s van de afgelopen week heb ik allemaal met mijn mobiel gemaakt, dus verwacht er niet teveel van 😉 Ik haalde niet alle doelen, maar een groot deel gelukkig wel. En ik heb nog heel even de tijd, want op moment van schrijven is het zaterdag aan het begin van de avond. En ik heb alle maanddoelen van juni gehaald, dat is ook wat waard!

Zondagmiddag maakte ik kaarten, terwijl ik ondertussen naar een preek van Ds. Walker luisterde. Ik heb ontdekt dat hij al zo’n drie jaar bezig met een prekenserie over Efeze. Er staan meer dan 70 preken op internet. Omdat ik een klein beetje fan ben van deze dominee (hij heeft zo’n tof accent) heb ik een spread in mijn Bullet Journal gemaakt waarin ik kan afvinken als ik een preek heb geluisterd!

Maandagochtend maakte ik met mijn neefje een wandeling in de buurt. We zagen eendjes, helaas wilden ze niet graag op de foto en liepen ze snel weg.

Zowel maandag als dinsdag heb ik als lunch deze heerlijke salade gegeten, een recept van Karlijnskitchen. Ik vond hem heerlijk en wil hem vaker maken. Speciaal voor de foto heb ik een wit bord uit de kast gehaald (onze aap-noot-mies-borden vind ik niet zo fotogeniek).

De hele week heb ik me al veel bezig gehouden met het schrijven aan mijn verhaal. Ik kocht krijtbordbehang bij de Xenos (echt superleuk spul) en plakte dit op mijn deur en maakte een soort Scrabble met namen uit het boek. Ik heb een klein stukje weggelaten, de persoon onder het hartje met een kruis eroverheen (dat betekent dat die persoon geen hart heeft 😛 ) en de persoon onder het gebroken hart. Als ik dat zou laten zien, zou ik meteen het hele verhaal niet meer hoeven schrijven xD

Donderdag hoefde ik niet naar mijn werk, maar ik had genoeg te doen voor mijn werk. Van 6 klassen toetsen nakijken, ik heb zelf maar 4 klassen, maar een collega van mij is twee (of drie) weken geleden met zwangerschapsverlof gegaan, dus daar moest ook voor nagekeken worden.

Vrijdag heb ik het nakijkwerk afgemaakt en uit mijn werk ben ik naar de Lidl gegaan, omdat ze daar glutenvrije vruchtenhagel hadden. Toen ik naar de Lidl fietste kwam ik langs een ‘bijzondere’ plek. Waar nu maïs groeit stond een paar jaar geleden nog een school. De eerste drie jaar van mijn middelbare school heb ik daar gezeten. Het was heel gek om te zien dat daar nu niets meer van over is (dat was een noodgebouw, wat er toch zo’n 7 jaar gestaan heeft, ze hebben nu een heel mooi gebouw ergens anders in mijn woonplaats).

En zaterdagochtend ontbeet ik met witte boterhammen en vruchtenhagel. De boterhammen komen van Bakker Leo! Echt… ze verkopen daar het lekkerste glutenvrije brood wat ik ooit geproefd heb (alsof ik al jarenlang ervaring heb). Het smaakt echt naar gewoon brood. Normaal ben ik nooit zo van witbrood, maar zondag (op moment van schrijven morgen, als je dit leest gisteren) hebben we Avondmaal en daar moet ik mijn eigen brood mee naar toe nemen, dus witbrood was even noodzakelijk.

Zo, dat was mijn week alweer! Nog eentje en dan heb ik gewoon zes weken vakantie. Best wel gek dat het dan pas begint, want de afgelopen twee weken heb ik geen les gegeven en dat ga ik de komende week ook niet doen. Dus wat dat betreft zou je kunnen zeggen dat ik al vakantie heb, maar helaas is dat niet zo 😉 Hoe was jouw week?
Liefs,

Mirjam

Eén gedachte over “Weekly #26 Bijna vakantie…!”

  1. Wat tof die prekenserie over Efeze. Die ga ik ook eens opzoeken. Ik ben trouwens zo benieuwd naar je nieuwe boek! Haha, je vruchtenhagel :). Fijne laatste week voor de vakantie!
    Liefs, Anna Laura

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *