Bullet Journal #15 Opzet juli

Hoi! Vanaf maandag zien mijn weekly’s er anders uit dan je het afgelopen halfjaar van mij gewend bent. In deze post laat ik je alles zien van mijn nieuwe spread!

 

 

De overzichtspagina. Links vind je een kalender met de hele maand + de hoogtepunten en maanddoelen. Rechts een overzicht met weekdoelen per week. Ik had me vergist in de weken en daarom staat er week 26-29, maar dat moet natuurlijk week 27-30 zijn. Ook tekende ik een weekly tracker. Er zijn van die dingen die ik eigenlijk elke week wil doen (een hoofdstuk aan mijn verhaal schrijven, skeeleren, zwemmen etc). Het bespaart ruimte in je weekdoelenlijstjes als je dat gewoon in een tracker zet.

En dit is een weekoverzicht, of eigenlijk een overzicht met twee weken (zoals ik al zei, ik had me vergist in de weken). In plaats van een Habit Tracker die ik een maand lang gebruik, ben ik veranderd naar eentje die ik een week lang gebruik. Dit heb ik eerder gedaan en dat werkte een stuk beter. Sommige dingen hoef je nu eenmaal niet een maand lang te doen, of heb je na een week al helemaal onder de knie. En omdat het minder doelen zijn om naar toe te werken heb je sneller een volle Habit Tracker, dus ook sneller een voldaan gevoel.

En met deze bladzijde sluiten we dit maandoverzicht alweer af. Een finance spread. Omdat er nog niks opstaat kan ik het mooi laten zien!

Ik ben zelf enorm fan van de ‘omgevouwen’ hoekjes, ik vind ze echt heel erg leuk. En juli is een van mijn lievelingsmaanden, dus ik vind het ook heel tof dat ik een van mijn lievelingskleuren deze hele maand mag gebruiken!

Hopelijk vonden jullie het leuk om te zien!

Liefs,

Mirjam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *