Prekening #24 Magneet

De prekening die ik je vandaag laat zien is niet een die ik het mooist vind. Ik vind hem niet bijzonder, maar ik vond de boodschap van de preek wel heel mooi. Daarom wil ik hem toch delen. 

De preek werd gehouden tijdens een doopdienst en het ging over de tekst: Er is verwachting voor uw nakomelingen. Wat een kracht gaat daarvan uit. Er is verachting, er is hoop. En die hoop ligt hierin: God heeft ons lief met een eeuwige liefde. Een citaat trof mij: Gods liefde is als een. Ik ben meteen op de achtergrond een magneet gaan tekenen toen de dominee dat zei. Gods liefde trekt mensen terug, daarom is er hoop!

Vanzelfsprekend letterde ik ‘There’s hope in front of me’ van Danny Gokey.

Liefs,

Mirjam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *