Weekly #29 Zomerstop

Ha allemaal,

Over een paar uurtjes hoop ik te vertrekken naar het noordelijkere Engeland. Daar kan ik ook wel bloggen, maar ik heb ervoor gekozen om een soort van zomerstop te houden. Dit omdat ik de afgelopen weken erg weinig aan bloggen en andere zaken die ermee te maken hebben, ben toegekomen. Ik hoop wel wekelijks mijn weekly te schrijven en vanaf maandg 21 augustus hoop ik weer terug te zijn met (bijna) dagelijkse blogs. Voor nu, kijk vooral even mee naar mijn afgelopen week!

Een overzicht in mijn Bullet Journal. Het is schandelijk, maar ik heb het al even niet meer geupdate. Ik hoop dit vanmiddag op Schiphol/in het vliegtuig te doen. De afgelopen week was niet een van de leukste weken uit mijn leven. Er gebeurden veel dingen die spanning opleverden en dat had als het gevolg dat ik gisteren zelfs ziek was. Gelukkig gaat het nu wel weer en ga ik straks naar mijn tweede thuis in Engeland šŸ™‚

Maandag heb ik pannenkoeken gebakken. Met glutenvrij meel is dat nog best een uitdaging en ze waren ook niet allemaal even mooi geworden, maar ze waren wel erg lekker en daar gaat het om!

Dinsdag kwam deze super toffe tas binnen. Ik ben er erg blij mee!

Woensdagochtend ben ik met nichtjelief A. naar het Pluimveemuseum geweest. We mochten er kuikentjes vasthouden en ook konden we buiten naar allerlei kippensoorten kijken.

Woensdagavond ging ik met mijn ouders uit eten. Dat was een cadeau wat ik ze de afgelopen Kerst had gegeven, als dank dat ik lekker thuis mag blijven wonen šŸ˜‰

Donderdag heb ik een vriendin geholpen met haar afstudeerpresentatie. Zij hield hem en ik gaf commentaar. Ik heb hier alleen geen foto’s meer van gemaakt.

Vrijdag ging een vriendin van mij trouwen en mocht ik gezellig de hele dag naar een bruiloft. Dit is het jurkje waar ik het vorige week over had en dat was mijn outfit voor die dag šŸ™‚

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *