Weekly #30 – England part 1

Hallo allemaal,

Wat later dan gewend… maar, beter laat dan nooit. Mijn nieuwe weekly! Lees hier alles over mijn avonturen in Engeland šŸ˜‰

Mijn ernstig verwaarloosde bullet journal. Gelukkig is daar vanmorgen weer verandering in gekomen en heb ik het voornemen om hem weer de aandacht te geven die hij verdiend!

Van zondag heb ik helaas geen foto, omdat ik die dag ziek was. De week ervoor was er eentje geweest met veel spanningen en minder goed nieuws, ik denk dat het iets teveel werd allemaal. Ik had heel erg hoofdpijn, zo erg dat ik er niet van kon slapen.

Yay! Dinsdag trok ik erop uit met Y. en G. We hebben gepicknickt in het park en zijn erna naar de stad gelopen. Op de terugweg hebben de jongens nog wat gespeeld in het park.

Op woensdag hebben we Cluedo gedaan. Ik was beide keren Mrs. Peacock en wat denk je… Mrs. Peacock had beide keren de moord gepleegd :O

Op donderdag hebben we geluncht in de stad. Ik maakte een foto van de Martian TripodĀ die er staat, ter ere van H.G. Welsh, de schrijver van onder andereĀ War of the worldsĀ (waar de tripod ook vandaan komt), hij heeft een tijd gewoond in Woking en er is dan ook veel over hem te vinden. Ik heb de boeken nog nooit gelezen, maar weet dit allemaal omdat ik al 6x in Woking ben geweest šŸ˜‰

Vrijdag zijn we naar het zwembad geweest, met het Nederlandse buurjongetje van G. en Y. En ’s avonds gingen we uit eten, wat ik best wel spannend vond. Maar Nando’s staat op nummer 1 wat betreft glutenvrij eten! Het was heerlijk!

En zaterdag ben ik wezen winkelen in Woking. Ik ben eerst naar de Hobbycraft geweest, samen met L. de moeder van de jongens. Ik heb mezelf best wel in kunnen houden, vond ik zelf. Het duurste wat ik kocht was een blanco notitieboek (die onder de uiltjes). Ik wil (misschien) gaan werken aan een Art Journal in plaats van een Scrapbook en dat boek leek me er wel geschikt voor (ik moest iets verzinnen wat me het recht gaf het te kopen xD).

En dat was alweer deel 1 in de vierdelige serie over Engeland. Tot volgende week (hopelijk dan wel op maandag).

Liefs,

Mirjam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *