Weekly #31 – England part 2

Zoals je merkt heb ik niet zoveel inspiratie voor mijn weektitels, je kunt nu vast al wel raden welke titel ik volgende week ga gebruiken! Deze week deed ik allerlei leuke dingen, werd ik weer creatief en bezocht ik mijn favoriete stad. Kijk maar mee!

De week in mijn Bullet Journal. Zoals jullie zien is-tie veel gevulder dan de afgelopen week! Het is nog niet helemaal perfect, maar het gaat weer de goede kant uit! Afgelopen zondag heb ik weinig anders gedaan dan relaxen en ’s avonds ben ik naar de kerk geweest. Het was heel leuk om Graham en Lizzie, twee van mijn vrienden hier, weer te zien en te spreken. Ik heb hier helaas geen foto’s van… (en ik was te laat in de kerk, ik ging er vanuit dat het 19.00 begon, zoals altijd, maar een maand geleden is de avonddienst een halfuur vervroegd. Gelukkig kon ik nog wel naar binnen, precies toen ik aankwam ging de preek beginnen).

Maandag zijn we naar het bos geweest… daar hebben we mijn favoriete boom bezocht. Ik heb deze boom 3 jaar geleden ontdekt, toen ik met twee vriendinnen in de herfstvakantie hier heb gelogeerd. En sindsdien wil ik er elk jaar wel even naar kijken en maak ik er een foto van!

Dinsdag zijn we gaan mini golfen, bij de jongens en mij beter bekend als ‘Pirate golf’, omdat de golfbaan volledig in Piratenthema is. Ik won, G. was tweede en Y. was derde. Twee jaar geleden hebben we het ook gedaan en ik herinner me nog dat G. toen gewonnen had.

Woensdag gingen de jongens naar school club. Ik vermaakte mezelf met allerlei creatieve dingen, waaronder het beginnen van een Art Journal. Ik hoop hier binnenkort (als ik dus weer terug ben in Nederland) meer van te laten zien!

Donderdag hadden de jongens weer school club, maar toen ze daarvan terug kwamen hebben ze mij Cricket geleerd. Het komt er volgens mij op neer dat je jezelf helemaal gek rent.

Vrijdag heb ik deze foto gemaakt van de achterkant van het huis. Het is zo mooi daar.

En zaterdag ben ik naar Londen geweest. Ik bezocht verschillende stationery winkels voor mijn ‘stationery crawl’, maar uiteindelijk kocht ik niet eens zo veel. Wel kocht ik bij het Sherlock Holmes museum (221b Bakerstreet) een Sherlock Holmes vulpen šŸ™‚ Ook bezocht ik mijn favoriete plekken: Trafalgar Square, the National Gallery, London Eye en de Big Ben. Ik ging op tijd terug, maar om de een of andere reden slaagde ik erin om wel 3x in de verkeerde trein te stappen :O

En dat was deel twee van mijn elfde avontuur in Engeland (ja, dit is alweer de 11e keer dat ik in Engeland ben!)

Liefs,

Mirjam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *