Weekly #32 England part 3

Super verrassende titel, niet waar? Anyways, van harte welkom bij het blogberichtje over mijn derde week in Engeland. Ondanks dat ik een beetje moe was, is het een heel productieve week geweest, kijk maar mee!

Links het weekoverzicht in mijn bullet journal en rechts de weekdoelen. Ik heb nog een paar extra weekdoelen (in een wekelijkse habit tracker). Die heb ik deze week allemaal gehaald en op twee doelen na heb ik de rest ook gehaald.

Het afgelopen weekend was ik alleen, want de familie ging naar een festival. Ik heb zondagmiddag een lange wandeling in het bos gemaakt, wat altijd mooi is. Maandag zijn we ook naar bos geweest en heb ik bramen geplukt waar we jam van hebben gemaakt.

Dinsdag hadden ze de hele dag regen voorspeld, dus hebben we ons vermaakt met het kijken van twee films. Uiteindelijk is er geen druppel regen gevallen, zul je net zien.

Woensdag regende het wel heel erg hard. We hebben nog een film gekeken en de jongens hebben met de LEGO gespeeld. Ik heb mij vermaakt met het lezen uit Sherlock Holmes. Dit verhaal is ‘The final problem’ en ik vond het erg leuk om wat (voor mij) bekende zinnen te lezen, die ook in de serie van de BBC ‘Sherlock’ zijn gebruikt.

Donderdag was het prachtig weer en zijn we ’s middags naar de Wild Woods geweest, een klimbos. Het was er niet zo druk, dus konden we het parcours maar liefst 5 keer doen in een uurtje tijd.

Vrijdag zijn we naar het park (en de bijbehorende speeltuin) geweest. Natuurlijk niet de hele dag, daar worden de jongens een beetje te groot voor. We hebben erna in de stad geluncht (Costa heeft lekkere glutenvrije sandwiches en andere zaken) en ’s middags hebben we nog een film gekeken.

En dit is alweer de laatste foto van deze week. Het winkelcentrum in Woking, want zaterdag heb ik gewinkeld, wat cadeautjes voor iedereen thuis gehaald en nog wat extra’s voor mezelf. En nu maar hopen dat het donderdagavond allemaal in mijn koffer past. Want tja, komende week is alweer mijn laatste week in Engeland en ook de laatste week van de zomervakantie. Erna mag ik weer hard aan het werk voor mijn leerlingen. Maar eerst nog even genieten van deze week!

Hoe was jouw week?

Liefs,

Mirjam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *