Weekly #33 Twee rommelige weken

Hallo allemaal,

Eigenlijk had ik beloofd vorige week alweer terug te zijn met dagelijkse blogposts, maar omdat mijn oma afgelopen zondag is overleden, is dat toch niet gelukt. Zelfs niet om een weekly te schrijven. In deze weekly vertel ik je meer over de afgelopen twee weken, maar ik heb helaas niet zoveel foto’s.

Zoals je ziet heb ik vooral vorige week mijn Bullet Journal verwaarloosd. Het was allemaal heel erg dubbel. Enerzijds verdriet omdat oma er niet meer is, maar ook blijdschap omdat ze niet meer hoeft te lijden. En ook begon deze week school weer. Op maandag zag ik al mijn collega’s weer en op woensdag hadden we ook de sportdag met de brugklassen, wat ook heel leuk was.

Deze foto is nog van twee weken geleden, zondagavond. Ik ging met twee vrienden uit de kerk in Woking na de dienst nog even naar de pub. We hebben over van alles en nog wat gepraat, ook over de kerkdienst.

Op mijn laatste dinsdag in Woking zijn de jongens en ik naar het zwembad geweest. Op de heenweg namen we een taxi, de terugweg hebben we gelopen. Dit is een van de wegen in Woking die niet afgesloten was šŸ˜›

En op woensdag had G. een feestje, dus ben ik met Y. naar de film geweest. Hij had lekkere popcorn šŸ™‚

En op vrijdag vloog ik weer naar huis. Ik vond het toen nog helemaal niet zo leuk om weer naar huis te gaan. Maar nu ik er weer een weekje ben vind ik het wel weer goed zo.

En de volgende foto die ik dan heb is van woensdag. De sportdag met de brugklassen. Ik moest de tijd bewaken, dus mocht elke keer op een toeter blazen.

En de laatste foto van deze weekly is er eentje van afgelopen zaterdag. Toen heb ik met een vriendin een vakantie geboekt! En ik bedenk me nu dat het echt al heel lang geleden is dat ik voor het laatstĀ echt op vakantie ben geweest. Afgelopen zomer heb ik natuurlijk opgepast, vorig jaar ook en de keren daarvoor dat ik reisde waren allemaal voor school. Ik denk dat de Wintersportvakantie van 2014 mijn laatste officiĆ«le vakantie is geweest. Maar nu, in de Herfstvakantie ga ik met een vriendin dus op vakantie… waarheen, dat zie je vanzelf wel op mijn blog verschijnen šŸ˜‰

Liefs,

Mirjam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *