Changes – monthly

Hoi allemaal!

Zoals jullie hebben gemerkt ben ik de afgelopen week niet echt aan bloggen toegekomen. Nu heb ik er heel even zelfs over gedacht om te stoppen met bloggen, maar op dat besluit ben ik weer terug gekomen. Waar ik echter wel mee ga stoppen zijn mijn weekly’s. In dit berichtje kun je lezen waarom en wat ervoor in de plaats komt!

De afgelopen weken hikte ik er telkens tegen aan: het schrijven van een wekelijkse post met een foto van elke dag. Ik vergat vaak foto’s te maken en was op zaterdagmiddag bezig met verzinnen wat ik dinsdag ook alweer had gedaan. En zeker nu ik weer aan het werk ben, komt het er gewoon niet van om elke dag een foto te maken. Ook vond ik het niet zo leuk dat ik mijn weekly niet ver vooruit kon schrijven. Dat kan met mijn andere blogberichten namelijk wel en het plan ligt er om deze week vooruit te werken voor de hele maand september.

Maar om nu meteen helemaal te stoppen omdat ik geen zin meer had in het schrijven van weekly’s, tja, dat is misschien ook wel een beetje te rigoureus. Dus heb ik besloten om van mijn weekly’s voortaan monthly’s te maken. Dan laat ik je nog steeds mijn Bullet Journal zien en wat foto’s van de hoogtepunten. Op de andere maandagen schrijf ik andere Bullet Journal gerelateerde berichten. Op vrijdag zie je voortaan alleen nog maar Boek reviews en shoplogs (ik hoop vooral veel van de eerstgenoemde, omdat ik écht moet leren sparen).

Ik hoop dat dit beter gaat werken voor mij en dat jij het ook een goed idee vind! Laat het me maar weten in een reactie!

Liefs,

Mirjam

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *