Bijbel Journaling #33 Home

Een tijdje gelezen las ik het boek het probleem van het lijden van C.S. Lewis. Ik had het boek al een tijdje en was er al een paar keer in begonnen, maar heb het niet eerder uit gelezen. Nu dus wel en wat een prachtig boek is het. Het laatste hoofdstuk gaat over de hemel en dat zorgde ervoor dat ik citaten van C.S. Lewis ging op zoeken over de hemel en er een journaling bladzijde bij wilde maken… Daar kun je vandaag meer over lezen!

Het citaat wat ik uiteindelijk gebruikt heb komt niet uit het probleem van het lijden maar uit onversneden christendom. Een boek wat ik na het eerst genoemde boek heb gelezen en waar ik vrijdag een review over hoop te posten. Toen ik deze bladzijde maakte leefde mijn oma nog, maar het ging al niet zo goed met haar. Uiteindelijk is ze een week nadat ik de bladzijde heb gemaakt gestorven, toen kwam ze Thuis.

Ik koos voor Hebreeën 13 vers 14, waarin geschreven wordt dat we hier op aarde geen blijvende stad hebben, maar dat we uitkijken naar de stad die komt, de stad waar we uiteindelijk voor geschapen zijn, ons werkelijke Thuis.

Ik tekende een vaag landschap als achtergrond, ik wilde niet dat de achtergrond teveel zou afleiden van de Bijbeltekst en het citaat wat ik ernaast heb geschreven. Ik had hier een voorbeeldplaatje van gezocht op internet, maar kan deze niet meer vinden, anders had ik hem er zeker bij gepost 😉

Liefs,

Mirjam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *