Over mij & dit blog

Hé jij daar,

Wat leuk dat je mijn blog gevonden hebt (en dit knopje bovenin waarin je meer over mijn blog en mij kan lezen). Ik ben Mirjam, ik ben geboren in 1993. Ik houd van creatief bezig zijn, de Engelse taal (en Engeland), leren, lezen, schrijven en eigenlijk gewoon van het leven zelf.

Vanaf 2 januari 2017 bied ik je zo’n zes keer per week een inkijkje in mijn (creatieve) leven.
Mijn interesses zijn heel breed, dit blog dus ook. Ik probeer het wel een beetje gestructureerd te houden hier, zodat er op vaste dagen rond vaste thema’s posts online komen. Zo schrijf ik op maandag altijd een weekoverzicht van de afgelopen week, op dinsdag komt er altijd een Bijbel Journaling bladzijde online en op zaterdag altijd een tekening die ik bij kerkdiensten maak (ik noem ze prekeningen).
Op woensdag zijn er twee verschillende dingen die er voorbij kunnen komen. Het kan iets zijn wat met schrijven te maken heeft, bijvoorbeeld een update over mijn nieuwe boek, of een artikel/column/stukje wat ik geschreven heb en waardig acht om gedeeld te worden. De andere categorie heet ‘zelfs ik bak’. In februari 2017 heb ik de diagnose coeliakie (spreek uit seuliakie) gekregen, beter bekend als gluten intolerantie. Dat vond ik (natuurlijk) niet zo leuk… nou ja, wat ik er precies van vond kan je in dit bericht lezen. Een van de gevolgen ervan was dat ik wat vaker in de keuken ging staan en koken en bakken zelfs leuk begon te vinden! Af en toe deel ik een recept wat ik heb bedacht/aangepast.

Op donderdag post ik stukjes over handletteren, haken of andere DIY’s en op vrijdag kan je drie verschillende dingen verwachten… het is elke week weer een verrassing wat er online komt. Het kan iets over mijn Bullet Journal zijn, het kan een boekreview zijn en het kunnen ook nieuwe spullen zijn. Want… ik houd van nieuwe spulletjes kopen. Ik ben nogal kapitalistisch ingesteld en houd van dingen. Al hoopt mijn bankrekening (en ik zelf ook wel een beetje) dat er niet teveel van deze posts online zullen komen, want ik moet natuurlijk ook wel een beetje sparen.

Oké, nu weet je het een en ander over het blog, maar nog niet zoveel over mij (of al wel, als je mijn blogberichtjes elke keer leest). Naast creatieve dingen ben ik dol op sokken en mijn familie. Ik ben docent Engels op een heel leuke school en ik heb inmiddels twee boeken op mijn naam staan. Ik schrijf sinds 2008 in een dagboek en ik ben drie keer tante. Ik hoop in 2017 af te studeren en droom stiekem weleens van een huisje, boompje, beestje verhaal.

Zo, nu weet je wat meer random dingen over mij. Wil je meer weten? Volg dan gewoon mijn blog!

Liefs,

Mirjam